menessare Kızlar hgs yi İstanbul’da nerde çektirdiniz acaba fiyat hatırlıyor musunuz doktorum önerdi de ağrı falan oluyor mu :(
femme menessare bende sıvı birikmesi cıktı o yuzden 5-10 sn cok agrılıydı, ama dayanılmayacak kadar değil sizden neden hgs istedi
mysweetbabyy Hilal-95 canım marttan once 6 7 ay önce tekrar cekildigimde 500du fiyat surekli artıyor cok zor bu şartlar
asli2508 menessare Fındıkzade şubesi hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim 550 liraydı kasım ayında. 1 hafta önce 700 lira idi. 5 saniyelik bi agrı oldu o kadar. Ben çok memnun kaldım güzel ilgileniyorlar
menessare Bende hormonlarda sorun çıkmadı istersen bide hgs bakalım dedi ama ben kararsız kaldım önce bi eşim test olsun ona göre belki birdahaki ay giderim bilmiyorum. Kimyasal geçirdim tüpüm tıkalı olsa gebe kalabilir miydim bilgisi olan var mı ?
Okanbanu menessare canım ben Silivri özel hastanede çektirdim 2000 TL’ye anestezi siz oldum anastezili 2.500 tl
cansbade minikumutlar merhaba benim dpktorumda hgs istedi yaptırmak için sıra bekledinz 2-3 ay gibi mi yoksa hemen 1-2 gün içinde yaptırdınız mı
minikumutlar menessare randevu nuamrası var 15.30 la 16.30 arası arıyosun süreklii ordan randevu veriyor ama birgün sonraya verebiliyor tamamen bitmiş olman lazım
menessare minikumutlar yok anladım da ilk önce kadın doğumdan alıyoruz sonra doktor mu yönlendirip şu tarihte hgs gel diyo ?
menessare minikumutlar telefondan 180 i arayıp Zeynep kamilde hsg çektirmek istiyorum diyince randevu veriyorlar bu şekilde doğru mu anladım:)
MinnieMouse menessare kız HGS hızlı geçiş sistemi değil mi 😁 hsg rahim filmi kafamızı karuşdurma 🤪 bilgim yok tabi ki üstte kalsın diye yazdım
menessare MinnieMouse evet bende araştırırken farkettim hgs yi yenileyin falan diyodu o zaman dedim yanlış yazmışım 😂 karıştırıyorum