limoncicegim2 Bu civarlarda veya bu civarlara yakın hastanedeki doktorlara giden varmı memnun kaldığınız ve muane ücretleri nelerdir ?
iki_tospik_annesii limoncicegim2 Güneşli Erdem hastanesi war ama fiyat bilmiyorum 🤷♀️ Bağcılardayım ama hiç bir hasteneye gitmedim buradaki özel hastanelere
Kubralmila limoncicegim2 Bağcılar medipol Nagihan Kaya ya gidiyorum çok memnunum 2.hamileliğim yine ona gidiyorum muayene ücreti 550
Canangnctr limoncicegim2 bagcilar meydanda özel trg hospitalist hastanesi var bayan doktor derya öztürk muane ücreti sigortali 150 12 gün önce doğum yaptım çok memnun kaldim hastaneden bayan doktoru çok ilgili çalışanları güler yüzlü
toffeenut limoncicegim2 muayenelerimi medicine da tea hanıma oldum, doğumu sadi konukta yaptım her ikisinden de çok memnundum
Mery1234 limoncicegim2 canım ben MedicalPark Bahçelievler’e gidiyorum Suat hocaya muayene ücreti 560 lira gayette memnunum
limoncicegim2 toffeenut tea hanıma gittim bana o kadar soğuk geldiki gittiğimde suratıma bile bakmadı desem yeridir