Melekozkan41 Kızlar bu haftalar bebek çok hareketli olurmu yoksa bu bebeğin hareketleri doğum belirtisi olamaz dimi?🤗🤗
Semaaa321 Melekozkan41 bence normal bende aynıyım haraketli hep geçen mesela 2 gün çok az hareket etti sonra tekrar aktiflesti bizimkinin sağı solu belli olmuyor 😁 kasılma toplanma çok oluyor doktora söyledim magnezyum ilacı verdi o rahatlattı biraz .
2koftemom Melekozkan41 yalnız degilsin bzzimkide cok hareketli 😁 elleri kollarıdır diyorlar ben aşagıda hisediyorum vajina üstünde alt karnda sen nerde hisediyosun
Pineapplee Melekozkan41 bizimkininnde yeri daraldı heralde artık güçlü tekmeler atamıyor sürekli esneyip duruyo yerini genişletmeye çalışıyor minik 😂😂
Neziya12 Melekozkan41 33 haftalık maşallah durmuyor resmen ya elini yada ayağını hissediyorum ya çok değişik bir his bu benim ikinci gebeliğim ilk gebelikte hep uyuyor du kızım bu kızım maşallah hiç uyumuyor uyutmuyor da
Melekozkan41 Semaaa321 bu aralar hareket arttı o yüzden biraz korktum açıkçası bide zaman daraldı ya heralde onunda telaşı var 🤗🤗❤️🌺
Semaaa321 Melekozkan41 ee annesi büyüyoruz artık normal her geçen gün güçleniyorz ve yer daraldikca sinirlenip tekme atiyoruz 😁 benimki özellikle hıçkırınca sinirleniyor uzun sürünce gunde 3 kere hickiriyor ve bazisi uzayinca sinirlenip tekme atmadigi yerim kalmiyor 🥰
Melekozkan41 2koftemom valla benimkide her tarafta geziyo normalde 4.5 gündür baya baya hareketli onun onceside hareketliydi ama bu kadar değildi🤗🤗🥰🥰❤️❤️
Melekozkan41 Neziya12 maşallah sübhanallah sağlıklı olsunlarda yapcak bişey yok artık cekicez canımıza onlar bizim herseyimiz🤗🤗🥰🥰🥰❤️❤️❤️🌺🌺 bide bu günleri de ozlicez hissediyorum 😢😢