Busssraaa Sevgili anneler gebelikte kalça ağrısı yaşamış ve yaşayan var mı ?? Günlerdir sol kalçamda ağrı var hareketlerimi kısıtlıyor.
Bsra-gk Busssraaa evet şuan bende 24 haftalık hamileyim 1 aydır arada başladı şimdi daha çok yürüdükçe batıyor ölüyorum kaç gündür 2 hastane de temiz çıktı hamilelikten dedi
Evin45 Busssraaa 34+1 haftalık hamileyim 2 haftadır yoğun bir şekilde benimde sol kalçam ağrım maalesef yapacak hiçbirşey yok 🤷♂️
Busssraaa Busraaksel ben de oturunca kalkamıyorum yürüyünce solu atınca ağrı oluyor doktorum jel önerdi ama etkisi olması, fizik tedaviye bir görün dedi.
Busssraaa Bsra-gk ben de doktoruma gebelikten dolayı olabilir mi diye sorunca Siyatalji olmasi muhtemel. Naprosyn jel surebiliriz. Çok ayakta durma dedi fakat helin pek etkisi olmadı fizik tedaviye görüşeceğim.
Ozgeseker 27 haftaligim aynı şeyi ben de yaşıyorum hele 25..haftada yürüyemiyordum sürükleniyordu bacağım doktorum kendi kendine geçer ya çok hareketten ya da çok hareketsizlikten olabiliyor demişti bana 🤷
Busssraaa pearly000 12. Haftaya giriyoruz. Bel ve kasık ağrılarım çok şiddetliydi ile haftalara kıyasla daha iyi fakat hala bile gün içinde çok rahat geçinemiyorum adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım devam ediyor
Bsra-gk pearly000 evet bel ağrıyor ama en çok kalça çıkıkligi gibi acısı ann daha yeni babanneme sordu erkek çocuğun yeli bende de vardı o doğumla gidiyor demiş bizim ailede 2 kişide daha varmış doğumla gitmiş
pearly000 Bsra-gk ya bende 24 haftalığım benimkide erkek son 2 3 haftadır belim kalçam falan ağrıyor bugün hatta belime kramp girdi normal mi acaba🤦🏻♀
pearly000 Bsra-gk ya bende 24 haftalığım benimkide erkek son 2 3 haftadır belim kalçam falan ağrıyor bugün hatta belime kramp girdi normal mi acaba🤦🏻♀
Sule8924 Busssraaa ben kalça ve bel ağrısını gebeliğimi öğrendiğimden beri yaşıyorum dr normal dedi. Başka bir sebepten dolayı da magnezyum verdi günde bir tane de maden suyu iç dedi. İkisini kullandığımdan beri ağırlarım baya azaldı
OksijenliSu Busssraaa 30+3′üz. Ve o kalça ağrısını 2 haftadır yaşıyorum. Sağlı sollu yürürken, otururken, eğilip kalkarken. 🙄🙄🙄