Esrasya Bendede 6 sene öncesinden 41 kart vardı basvurum yapılmıs sorgulattım 450₺ var icinde. Ama bakalım şifrem hatırladıgım şifremi değilse salı günü belediyeden mi halledicem bilemedim
mommysbrids Esrasya evet sifrenizi unuttuysanız ancak belediyeden daha dogrusu karti aldiginiz yerden duzeltebiliyorsunuz Bende ilk kartimin şifresini unutmustum cunku gidip yeniden sifre tanimlattim
Kubraurganalper Bugün gebze belediyesi binası yanındaki isu binası 41 kart bölümüne gidip şifre belirledim . Kartı da msj gelince isu binası 41 kart bölümünden alıyorsunuz.
gigiya05 Ben kartı aldım parada yattı ama markete gittiğimde kart onaylamadı. Anlaşmalı marketlere gidiliyor zaten. Ama karttan çekmedi. Bu sorunu yaşayan var mı?
Kubraurganalper gigiya05 41 kartlarda teknik bir problem.varmş islem.yapılamıyor ara ara denememiz lazım dediler çağrı merkezinden 1gün önce aradm
Smyye1B minikmucizemmmmmmm Çarşı MC Donaldsın arkasında sosyal hizmetler binası var oradan alıyorsun canim
MerveYlmz15 minikmucizemmmmmmm sadece kocaeline ait birşeymi acaba ben eskişehirdeyim burda da varmıdır