S1907 Kızlar selam,gebelik şekeri çktı ,diyet verdi doktor 1hafta boyunca kan şekeri ölçücekmişim,hemşirye açlık kan şekerini yemeğe başlamadan ne kadar önce ölçmem lazım onu sormaya unuttum sizler nasl yapıyosunuz bilgi verirseniz sevinirim
fatmaa37demi5 S1907 benim de çıkmıştı gebelik şekeri. Yemek yemeden hemen ölçseniz yeterli. Tokluk içinde yemek yedikten 1 saat sonra
Melekannesi42 S1907 yemeğe başlamadan hemen önce ölçüyorum ağzıma ilk lokmayı attıktan 1 saat sonra tokluk şekerini ölçüyorum
Aylinakkaya S1907 bende de çıkmıştı hala daha takip ediyorum düzeldi çok şükür ama bana yemek yemeden 15 dk önce ölçmemi söylemişti doktor yedikten da 1 saat sonra ölçüyorum
Bebekdelisi S1907 yemek yemeden hemen once ölçüm aldım ılk H 1. Saat 2 saat aldık sonra hep devam ettik saglıkla dogdu
S1907 fatmaa37demi5 canım şeker ölçüm cihazının iğnesi her ölçümde değiştiriyormusun yoksa ne kadar süre kullanabilirim bilgin varmı? Günde 3 defa açlık/tokluk ölçücem
fatmaa37demi5 S1907 benim neredeyse 15 gün içerisinde düzeldi. Özel bi diyet vermedi sadece neler yemem ve neler yememem hakkında konuştuk. Ben o aralar hamburger ve çikolata tarzı şeylere malesef çok abammistim. Testinde o yüzden fazla yüksek çıktığına inanıyorum. Şuan en fazla tokluk 95 100 arası gidip geliyo
S1907 fatmaa37demi5 15 gündn snra norml rutininze geri mi döndünüz şuan kendimi çok kısıtlanmış hissdyrum🙈🫤
S1907 fatmaa37demi5 canım selam,geçen gün konuşmuştuk,şeker ölçümünü sen ne kadar süre yaptın? 1 hafta olcak benim ölçüm için liste tutuyorum doktorun görmesi için sen böyle bişey yapmışmıydın?
fatmaa37demi5 S1907 yok tabi tamamen eski düzene dönmedim o hatayı yapmam malesef çünkü biliyorsunuz ki seker direk bebeği etkiliyor ve gereksiz kilo almasına sebep olabiliyor bunlar da iyi kilolar değil Tabi bebek doğduktan sonra sorun oluyor. Hala dikkat ediyorum canım çok isterse arada yiyorum nadir. Zaten doğuma 4 haftam kaldı Allahin izniyle
Conger S1907 ben de de çok yüksek çıktı diyete başladım ilk hafta yüksek devam etti ama ikinci hafta düzene girdi tarçınlı suyun çok faydası oldu ama miktarı önemli kasılmaya sebep olabiliyormuş doktorunuza danışarak yarım çay kaşığından az tarçını süte yoğurda ya da suya katarak tüketebilirsiniz😊diyetle kontrol altına alınıyor korkmayın
S1907 Conger bakalım diyet listesini bugün yazdı yarın başlıycam 1 hafta denedikten sonra duruma göre ilerlycem artık🤗
Conger S1907 inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişleri ❤️Diyetisyenin söylediklerine dikkat ederseniz düşüyor ilk hafta düzelmese bile ikinci hafta😊