123merveemir Merhaba arkadaşlar gün içerisinde oturarak çalışıyorum sandalyeden kalkınca sol bacağıma agrı giriyor sendeliyorum 26 haftalık gebeyim siz böyle bir durumla karşılaştınız mı
93Sinem93 123merveemir o haftalarda bende yaşıyordum aynı durumu doktor hep magnezyum eksıklıgınden oldugunu soyledı. İlacımı degıstırdı ve gercekten gectı ağrılarım doktorunuza mutlaka danısın bunu
Bibebetobianne 123merveemir 36 haftalık hamileyim bende 5 haftadır bende de var böyle bir şey doktorum kalsiyum magnezyum eksikliğinden olur demişti ilaçları aksatmadan kullanınca rahatladım cidden doktoruna bi danış canım sende yoksa insanın bacağı kopacak gibi oluyor adım attırmıyor
Ebruka02 123merveemir bacak ve kalça ağrısı d vitamini eksikliğinden de oluyor kullanmıyorsanız doktorunuza danışın😊
123merveemir Bibebetobianne ikisinide kullanıyorum canım bakım geçmezse olmadı tekrar bir gideyim doktora korkulacak bişi değildir inşallah çünkü 2. Gebeliğim ilkinde prensesler gibiymişim ya
93Sinem93 123merveemir bende kullanıyorum ama bazen ilacın dozu yetersiz kalabılıyor benım öyle olmustu daha yuksek dozlu magnezyum vermıstı
123merveemir Ebruka02 kaldisuyum d3 yazıyor kullandığım kalsiyum ilacın üzerinde o yüzden ayriyetten devit ilacı kullanmıyorum
Mrv135 123merveemir Hamileliğin 4.haftasindan beri yaşıyorum magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Birkaç gün düzenli magnezyum kullanmaya başlayınca geçiyor o ağrılar.