pearly000 Kızlar az önce uzanmıştım yeğenim üstüme çıkmaya çalıştı 2 yaşında çıkmadı ittim hemen ama karnı dizi falan baskı yaptı karnıma🤦🏻♀acıma falan olmadı bebeğim de şükür haraket ediyor ama çok pimpirikliyim ya herhangi yeri ezilmez dimi 🤦🏻♀
Glsm_94 pearly000 yok canım çok korunaklı bebeğin içerde 2 yaşındaki cocugun zarar veremez diye düşünüyorum harakette ediyor diyorsun içini sıkma stres daha çok zarar verir
misbebek pearly000 benim kendi çocuğum 28 aylık ben hergun aynı duruma maruz kalıyorum fazlaca hem de engel olabildiğim kadar engel oluyorum bugün kontrole gittik çok şükür iyicocuklar ikiz gebeyim bu arada bisi olmamıştır Allahın izniyle içiniz rahat olsun
MinnieMouse pearly000 2 yaşında kızım var zaman zaman oyun oynarken darbe geliyor ama o darbeler bebeğe zarar vermez canım endişelenme
Karairem001 pearly000 canim benim korkma benimde 2 yaşında oğlum var kucağıma cikiyo karnıma vuruyo yeri geliyo dirseğini bile bastırıyor Rabbım onları koruyo hareketlerine dikkat et sıkıntı olmaz
Burcuuuuu pearly000 benimde oğlum 3.5 yaşında gelip birden üzerime atlıyor Allah a şükür bı sorun yaşamadım ama Her an tetikte olmak gerekiyor ne yapacakları belli olmjyor
Karairem001 pearly000 öyle canım bende oğluma hamileyken eşimin küçük kuzeni karnıma sert bi şekilde vurmuştu korkmuştum anında doktora bile gitmiştim düşün ama doktor korkma kaç kat altalar bisey olmaz demişti
Cgdm34 pearly000 korkma canım bır sey olmaz benımde ılk hamılelıgm bu kadar pınpırıklı olma hamılelıgı hep stresle gecırırsın bebegıne de yansır 😌onlar anne karnında cok guvende 😌benımde yengenım evın salonunda kavaboya dogru kosarken karnıma carptı anlamadı cocuk cok uzuldu bende cocuktur gonlu kırılmasın dıye bır sey yok oglum dedım gectım bılerek yapmadı sonuxta 😌bebegımınde hareketlerınıde hıssedıyordım gonlumde rahattı o yuzden👍