Oznr68 Kızlar aşırı mide bulantım oluyor ve kusamıyorum kokulardan çok tiksiniyorum ve yemek yapamıyorum kendi hazırladığım bir şeyi de yiyemiyorum aynı durumu yaşayanlar var mı?
Ays_cskn Oznr68 34+0 oldum sabahlari muhakkak kusuyorum hatta bugun kan gordum o derece sadece sabahlari oluyor bende ama kokudan vs kaynaklida degil benimki sebebsizce bulaniyor Rabbim yardimcimiz olsun
sunmomy Oznr68 12+3 deyiz cocugun kalp atısını duydugum günden beri kusuyorum, bende yemek yapamıyorum yiyemiyorum mutfak buzdolabı heryer kokuyor ilaç da care etmiyor
Betulhdvrd Oznr68 13+2yim prilam kullanıyorum kokular önceki kadar rahatsız etmese de arada kusmalarim oluyor midem geri tepiyor resmen ve iştahsızim canım istemiyor ne yemek yapmayı ne yemeyi
Zeyrista Oznr68 koku almak beni mahvetti artık evde maske takıyorum koku almayayım diye inşallah bir an önce geçer şuan 12 haftalığız 🐣
Oznr68 @Ays_cskn Amin canım benim Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun gerçekten mide bulantısı çok kötü ben daha 8+5 günümdeyim ve ilk hamileliğim
Ays_cskn Oznr68 merak etme kisa zaman sonra gecer buyuk ihtimal benim 2.trimesterda hic bulantim yoktu son zamanlarda basladi bunye meselesi birazda saglikla gelsin minis benim 2.gebeligim 🥰
Oznr68 @Ays_cskn Amin inşallah zamanla geçer ☺️ Allah’ım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️