Bensmile Kızlar normalde kendi ağdamı kendim yapıyordum ama şuan 32 haftalık hamileyim kendim yapmam imkansız. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama biraz tereddütte kaldım Bi sey olur mu?
Serapppp61 Bensmile yok canım bişey olmaz. Ben sürekli yaptırıyorum komple vücut. Mesela bugün randevum var ağda için. İki haftada bir gidiyorum ne olur olmaz diye. Çünkü 35+1 haftalık olduk.
Mello29 Bensmile Ben 10 yil önce lazer yaptirmistim hamilelige kadar 10 yil iyi idare etti tek tük cikiyordu jiletle hallediyordum ama artik agda zamanı hamile olunca hormonlardan daha cok aciyor demisti sürekli agda yapan bir arkadasim dogru mu ya
ayse3452 Serapppp61 ay ben hep bu zamana kadar tüy dokucu kullandım fakar karnım buyudukden sonra yetısemıyorum jilet kullanmaya basladım sımdı jilette cok zor tuy dokucude kullanılmıyor napıcam bılmıyorum 🤦🏽♀️
Orkide_20 Serapppp61 acıyor mu acaba ? Ben hiç yaptirmadim. Utanıyorum da açıkçası . Ama son haftalar mecbur gidicem ne olur ne olmaz. Bu zamana kadar hep epilasyon kullandım şuan yapamıyorum 29 haftaligim
Serapppp61 ayse3452 tüy dökücüye karşıyım ya zararlı bence. Hem kuaförde yaptırmak daha mantıklı şuan mecburum yoksa kendim alıyordum bikini bölgemi. Onlar daha temiz yapıyor ve daha hızlı bitiyor iş. Galiba bu rahatlığa alıştım daha kendim almam🤣
Serapppp61 Orkide_20 ben alıştığım için acıma olmuyor bende. İki haftada bir mutlaka gidiyorum. Bir bakarız doğum oluyor temiz olmak şart.
ayse3452 Bensmile evet basta kullandım ama daha sonrasında bıraktım jilete dondum ama smdı jıletle almakda cok zor napcan blmıyrm
Orkide_20 Serapppp61 onların eli alışmış bir de hemen alıyorlar . Temiz olmak lazım her an doğuma hazir olmak lazım 😌