B-Y94 Kızlar ben 4 ay önce doğum yaptım sezeryan. Ben 4000 tl ödedim kızz bu doğum fiyatları uçtu yaa ben bide 2 düşünüyorum ilerleyen zamanda nasıl yaparım diye düşünüyorum son durumlar ne. Sakaryadan selamlar.
3MelekAnnesiiii B-Y94 4000? One ya Turkiyede her sey ucmus. Ben belcikadayim ve iki doguma da 137€ odedim devlet karsiladi cocugunu.. Allah yardimciniz olsun ya 😔
B-Y94 Nur-88 sen sakaryalısın galba ben adatıpta doğurdum doktorum 4 4lük Meryem kumbaşlı ama yeni ayrıldı oradan özel muaynehaneysine geçti
NurNaz B-Y94 normalde ücretsiz olucakti eşimde o hastanede çalıştığı için ama şansıma geçen hafta açıklama yapmışlar çalışanlar da vericekmis
3MelekAnnesiiii B-Y94 gercekten soygunculuk bu. Burdaki doktorlarda ayni muameleyi yapiolar ama kalkipta bizden 4000 almiolar. Ah turkiyem ah keske degisse ya😔 inanirmisin tatile gelemiorum hersey pahali oldugu icin..
Sevvl B-Y94 Bayrampaşa kolan şuan normal doğum 3500 sezeryan 4200 istekle sezeryan 5 benim doğum seneye en fazla 1000 TL zam gelir