Ayzay Anneler , anne adayları yenidoğan emzik ile ilgili görüşleriniz neler. Ben tereddüt içindeyim kimisi hemen verin daha sonradan almaz diyor, kimisi anne memesi reddi sağlar diyor. Siz emzik vermeyi düşünüyor musunuz, düşünüyorsanız ne zaman
Nazlimom Ayzay ilk günler vermediğime çok pişman oldum Philips awent almıştım hamileyken ama deneyince ağzında tutmadı öğürdü bibs kauçuk aldım onu tuttu 2 aylıkken tuttu vlla uykuyu uzatıyor dışarda da sakinleştiriyor benim bebeğim gazlıydı bide uyurken emziği emiyor iyiki tutmus😂
KayraVeAnnesi_06 Ayzay Ben odaya geldiği gibi vermeyi düşünüyorum yoksa zor alıyorlar , kesinlikle kurtarıcı Ayrıca doktor hemşireler vermeyin diyor , yiğenim doğdu vermedik mecburi küveze almışlardı 3 gün sonra aldığımızda ağzında emzik vardı yani hastane vermişti Ben vericem
kayaa0 Ayzay verilmesi taraftarı değilim. İstemediğim halde verildiği için çok sinirlendim daha memeyi tutmadan emzik verildi ve memeyi tutmada çok zorlandık. Şimdi 4 aylık bıraktırdım emziği kullanmıyor artık alacak mı diye denemek için verdiğimde de almıyor. Bazen ile yarıyor evet sakinleştiriyor uykuya dalarken iyi oluyor ama tam dalacakken emzik ağzından düşünce ağlayarak geri uyanıyor. Öyle düşe düşe tamamen açılıyordu en son uykusu. Sonradan vermeye vermeye kendi bıraktı şimdi de tutmuyor. Bence şart değil
NM_mom Ben doğduğu gibi vermeyi düşünüyorum, vermediğim de sonra tutmazsa zorlanırım diye düşünüyorum gördüğüm kadarıyla öyle oluyor yani😂