Lokman Ezgi1990 canım bende aynı kaderi yaşıyorum 5. Gün dondurulmuş embriyoydu 8. Gün kan verdim 2 nin altında çıktı bende günümü bekliyorum ama bende umutsuzum inşallah yüzümüz Güler canım
Ezgi1990 Tugcesena benim hiç Umudum yok maalesef. Olsaydı en azından 5 gibi bi değer çıkardı. Neyse sağlık Olsun ne diyelim.
N1E1 02 negatif 5 hatta 10 üstü pozitif sayılıyor ama erken yapmışsın testi sen yine günü gelince tekrarlamalısın bence
Ezgi1990 N1E1 mecbur tekrarlıycam ama biç ümidim yok. Olsaydı en azından azda olsa bi değer çıkardı bence
Ezgi1990 Htczmhri yok internette okuyorum maalesef 7. Gün negatif çıkıp sonra yükselen kimse olmamış. Tabi rabbimden Ümit kesilmez ama benim durumum şu anda %3lük bir ihtimal. İnşallaj sizin pozitif olur ☺️
Htczmhri Ezgi1990 herşeyin hayırlısı demekten ve dua edip beklemekten başka çaremiz yok inşallah herşey gönlünüze göre olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın💙
arirangg Ezgi1990 Tüp bebekte nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yumurtlamadan sonraki 8. Gün kan vermiştim. 0.2 çıkmıştı. Doktor 12. Günü bekle demişti. Gerçekten de yükseldi sonra. Senin değerin de Yükselebilir bence erken 😇