Kızlar 39+1 haftalığım hiç bir doğum belirtim olmamasıyla beraber göbeğim de hala kaburgalarımda resmen göğüslerimin hemen altından başlıyor. Düşmüyor ya. Ne zaman düşecek. Sizlerde nasıl oldu anlatabilir misiniz

Gizemkync düşmeyedebilir herkeste aynı değil bnde düşmüş ama ne bi belirti ne de bişey var 37+3

Maşallah. Bende 34+2 deyim anneannem çok sivrileşti göbeğin kızım böyle devam eder sonra düşer dedi. Göbeğiniz nasıl, belkide düşmüş gibidir siz farketmiyorsunuzdur diyeceğim de elbet anlarsınız gerçi. Ama az kalmış, düşer bence.

Kleopatra- yok düşse anlarım bildiğin kaburgalarımda yani artık her hareketi de acıtıyor zaten ama bakıyorum okuyorum bir iki hafta önce düşermiş. Bu mantıkla 42 falan mı doğurucam ya 😔 ay doğuramam da kocaman olur o şimdi stres oldum iyice gelmedikçe

Gizemkync Hayır öyle düşünme.😂 42 haftaya kadar sen beklesen,bebek beklese doktor beklemez 😂 Çünkü çok geç bir zamana denk gelir ve hiçbir doktor riske atmaz. O yüzden için rahat olsun. Ama bence birkaç güne düşer. Kimi insanda da değişiklik gösterebiliyormuş düşmüş oluyormuş ama farketmiyormuşsun mesela.

Şunu da belirtmeliyim ki bebeğim kanalda seğil henüz.. kızlarrr aydınlatın beni

Kleopatra-

Kleopatra- doktorum da dedi ama göbeğin daha düşmemiş diye kontrolde. İnşallah dediğin gibi olur canım benim çok teşekkür ederimmm 🙏🏼

Gizemkync oğlum 39+2nomrl
              kendi sancılarımla doğdu oyüzden daha zamnım var teselli.ediyrum kendimi ama çok yoruldum bu hamililik yıprattı beni şuan bile kalkmıyırm eski ben hamileliğimde ordsn oraya oturmazdm

Duygunas Allah hepimizi hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza 🌸🙏🏼