DenizinAnnesiiiii Bebekk01 şeker yüksek çıkmış bir de kan gazı mı bakıldı? Karbondioksit yüksek oksijen düşük çıkmış
bluepoint Bebekk01 idrarınızda enfeksiyon da yüksek kan da görülmüş şeker yüklemesini doktorunuz mu yapmayı önermedi? Kaç haftalıksınız
Melekannesi42 Bebekk01 şekerin yüksek bide koaglasyon değerlerin düşük çıkmış nefes almakta zorlanıyor musun
Bebekk01 Mavidunyamm evet hamileyim. Seker yukleme testi yaptiramamistim buda normal kan testi sonucumda gordum
Bebekk01 DenizinAnnesiiiii peki bunlar ne anlama geliyor. Ben acile gittim dun nst sonucum iyi cikinca kan sonucumu beklemedn eve geldim geceydi cunku gittigimde.
Bebekk01 bluepoint 32 haftaligim onerdigi gun hastaneye yatis yaptim maalasef o yuzden seker yukleme testini yaptiramadim.
Bebekk01 DenizinAnnesiiiii uyumaya calisirken falan hizli nefes alip verdigimi soyler esim.bazen de kendimi yeteri kadar nefes alamiyor gibi hissederim
Bebekk01 bluepoint devlet hastanesine gidiyorum arayamuyorum hangi bolume gitmem lazim bunun icin kadin dogum yonlendirrmi. Bunun sebebi nedir peki boyle olmasinin
berceste5155 Bebekk01 sen kadın doğuma git öncr o görsün sonuçları doktorun yönlendirir ama şeker için dahiliyeye gitmen gerekiyor ona da sıra al istersen beklememek için