Bebegim0101 Arkadaslar beklenen adet tarihim 3 eylul ben 24 ve 27 agustosta rontgen cekildm belimden dayanilmayacak derecede agrilarm vardi.Ama 2 sndede once betays bakildi 0 cikti.buarada kac tane igne vuruldum.bugun ben test yptm cokkkk silik bi cizgi cikti tabi varmi yokmu bilmiyorum ama ya varsa ve flimler zarar vermis olabilirmi
saglikciaanne Bebegim0101 hayır canım korkma ilk iki ay gebeliğini bilmeden röntgen çektiren de ilav kullan anda çok okuyor
Bebegim0101 saglikciaanne ya bende ilac agri kesici igneler neler vuruldum dayanilmayacak bel agrim vardi yerde surunuyordum mecburdum
Bebegim0101 Aylin355 dr gorunmem icin gebelign kesinlesmesi lazim.reglin gecmesi lazim,burda belki basina gelen vardir tecrube eden vardir diye sordum
Aylin355 Bebegim0101 Test yapmışsın doktora gidip kan ver ki kesinleşsin reglinin gecikmesini beklemene gerek yok
Bebegim0101 Aylin355 testte cookk silik bir cizgi ckti cmtsi 0 di cnm.Ilk gebeligim degil cok fazla dusuk yaptgm icin silik cizgilere inanmiyirum artik
Aylin355 Bebegim0101 Düşük yapmışsın ama o da bi hamilelik, ilk 5 dkda çıkan silik çizgiler genelde gebelik oluyor, üstelik röntgen çektirmişsin şuan bi müdahaleye ihtiyacın olabilir bebeğin için, sen bilirsin yinede