Pijamaskeliler Babytwo2 iyiyim iyim evindeyim kuzu çok şükür taburcu olduk bebekte ben de iyiyiz bugün de gördum haftaya kontrol var 🥰🤲
Dilan157 KayraVeAnnesi_06 benim çok düşüktü her zmn öyleydi. Gebeliğimin başından beridir her gün kahvaltıda kullanıyorum 4 damla önerdi doktorum 39+5 im hala devam ediyorum içmeye.
KayraVeAnnesi_06 Dilan157 Anladım , benim değerlerime normal demişti ondan mı acaba 2 dedi bilmiyorum Birde çoğu damla kullanıyor benim kapsül 🤷🏻♀️
KayraVeAnnesi_06 Ysmndnz Kullanmaya başladığımda haftada 1 kereydi , şimdi haftada 2 kullanıyorum ama damla vermedi kapsül içiyorum 🙏🏻
Dilan157 KayraVeAnnesi_06 gebelikte yüksek olması gerekiyor değerin normal de olsa kullanman gerekiyorsa doktorun ne diyorsa onu yap bence
KayraVeAnnesi_06 PapatiA Teşekkürler benim damlada değil ama değerlerime göre kapsül verip 2 gün kullandırıyor sanırım Herkes farklı kullanıyor 🤷🏻♀️
Mrv135 KayraVeAnnesi_06 Değerlerinize göre değişiyor durum ben bu zamana kadar hep her gün içtim ama benim çok dusuktu. Şimdi de günde 15 damla yoğurda döküp alıyorum.
inci_tanesi KayraVeAnnesi_06 Ben decavit kullanıyorum 17+3 hergun kullan dedi bana yalnis mi yapıyorum acaba
egesmommm KayraVeAnnesi_06 aile hekimim önermişti son tahlillerde ancak doktor kontrolüne gittiğimde bu mevsimde içme zaten güneşe çıktın mı artıyor o dedi. Boşuna kimyasal alma dedi. Bıraktım. Öncesinde de her gün 10 damla kullanıyordum sabah aç karına
Asyabuse KayraVeAnnesi_06 sen büyük ihtimalle d-calefor mu ne var onu kullanıyosun canım haftada iki gün az yağlı yemeklerle alınmalı demişti eczacı bana hamilelikten önce kullanmıştım ama çok zor kullAnması insan unutuyor vallahi
KayraVeAnnesi_06 Asyabuse Multivitamin olarak ocean mummy içiyorum birde kan ilacı işte ekstra içiyorum
Babytwo2 Pijamaskeliler oh çok şükür 💛sevindim cnm . Evde bekleyiş başladı desene . Ben de senden iki gün önce serklaj oldum da konu açmıştın görünce bir sorayım dedim ☺️