yigitinannesiiiii KayraVeAnnesi_06 canım ben kışın kullkanıyordum ama günlük içiyordum şuan güneştende aldığın için D vitaminini 2 gün yeterli olucaktır ben bıraktım mesela yaz gelince 😊
Cherry95 KayraVeAnnesi_06 doktorum yazın kullandırmıyor kışa geçtiğimizde kullanacaksın yazın zaten d vitamini güneşle alıyorsun dedi :/
Cigdemm1 KayraVeAnnesi_06 12. Haftadan beri hergün kullanmaya çalışıyorum arada unuttuklarım oluyor tabi ama doğuma kadar kullanacaksın demişti doktor şuan 37+4 üm
KayraVeAnnesi_06 yigitinannesiiiii Ben hep baştan beri 2 gün içtim ama hep yazdı belki de o yüzden bir arada haftada 1 almıştım genelde hergün alıyorum diyenlerde var merak ettim
Babytwo2 Cherry95 ben de öyşe düşünüp ölçtürmemiştim ama düşük çıktı . Ki baya güneşle haşır neşir olduğum halde
KayraVeAnnesi_06 Minikcennetim Bende bir ara 1 kullandım , sonra ikiye çıkardı ama hergün kullananlar olduğu İçin sormak istedim az mı alıyorum diye merak ettim 🤷🏻♀️
yigitinannesiiiii KayraVeAnnesi_06 değerlerine baktır kuzum sıkıntı yoksa normalse günlükte güneş ihtiyacını alıyorsan doktoruna sorup bırakabilirsin 😊
Minikcennetim KayraVeAnnesi_06 valla canım bana temmuzda yazdı doktorum yaz güneşi çıkıyorsun şu kadar kullan vs demedi eczacıda eşime günde bi defa 6 damla demiş ben ev hanımıyım dışarı çıkmıyorum güneşte tansiyonum düşüyor çünkü evimde bayağa ferah oluyor o yüzden ben kullanıyorum önemli bir vitamin çünkü
Babytwo2 Bnm değerim düşük çıktı 12. Haftada başlandı günde 2 damla alıyorum . Ampul kullanıyordum gebelikten önce de 2-3 ayda bir . Gebelikte ampul önermiyoruz dedi damla verdi