3prens71 37+3 haftalıgım dr gosteremedım daha peşpese hemşireler bırbırını cagırınca korktum sancımı var dedım bız yorumlayamıyoruz dedıler
BBuseY 3prens71 yorumlamayabilirler ama bilgileri vardır . Doktora bırakmak istemişlerdir.sancınız varsa dakika tutup sizde anlayabilirsiniz
Fasulyeninannesi- 3prens71 Bende 35. Haftamda gittim surekli agrim oluyoda hic sancim cikmasi sanciyla agriyi karistiriyoruz bence biz ama senin ki 37ymis belki baslamis olabilir yinede bekleyip gosterseydin keske
nrcalk 3prens71 sanciniz yok ama bebeğin kalp atışı düzensiz, böyle gördüklerinde tekrar nstye bağlıyorlar geçen hafta benim de başıma geldi. Nst öncesinde su içmem konusunda uyardı doktorum. Gerçekten su içip girince her şey yolunda çıkmıştı.
3prens71 BBuseY ay ınş yaa dha erken gbı ıkıncı oglumdada belım ağrıyor dye gttım sancı cıktı hemen sezeryana alındım cok küçük dogdu o yüzden bıraz tedırgın oldum
Annekusumm 3prens71 sanci yok ama bebegin kalp atislari duzensiz qbi geldi bana inşallah doktor normal old soyler
3prens71 nrcalk bnımkıde o yüzden düzgün çıkmamış olabılır kan ıstycklerı ıcın ac susuz gelmıstım dırek nst ıstedıler belki ondandr