ZynpNhgl Belinay0922 Merhaba özel muayenehanede kadın doğum uzmaniyla görüştüm. Alttan muayene etti. Bir yumurta oluşmuş değerlendirin dedi gün aşırı birliktelik onerdi.Ocean polysitol inositol yazdi . 2 ay kullandim. Gebelik olmadi. Aile hekimine gittik eşimle. Kan tahlilleri yaptırdık. Demir eksikliği vardı onun için ilaç kullandım. Daha sonra polikliniğe gittim kan testi icin . Enfeksiyon varmış ilaç kullandım o ay. Tabi bu süreç içinde yemedigim incir çiğ kuruyemiş kalmadı. Eşimi de tabi yemesi için zorladım. 🤭 Beslenmeye dikkat ettim. Bolca su içtim. İlaçlar bittikten sonra denemeye devam ettik. 3 ay ciddi ciddi uğraştık diyebilirim. Her regl olduğumda ağlama krizleri başladı. Beklenti içine girmiştim. Aralık ayında kontrolü bıraktım. Zihnen rahatladım ve özel bir çaba göstermedim. İşte derler ya tam bıraktığın noktada sana gelir diye. Bizim minik de Aralık’ta ben buradayım dedi. 37+1 oldu şimdi. Gelmesini bekliyoruz.
Cansu355 Belinay0922 Canim biz bebek dusundugumuzde hemen kadin dogumcuya gidip adetin 3.gunu muayene olmustum alttan. Cunku sorun yumurtaliklardaysa once ordan tedaviye basliyolar. Tabi birde kan degerlerime baktirdim ve hemen folik asite basladim. Adetim bittikten sonrada doktorum 2 gunde bir kontrole cagirip yumurtalarimda buyume ne durumda die bakmisti. Belli boyuta geldigi zamanda o gun mutlaka iliski olsun demisti. Adet biter bitmez gun asiri iliski olmustu. Tabi ilk deneme hemen tutmadi. Her ay denedikce hamilelik sansi artiyormus cunku. Bizde takvime gore devam ettik ve 3. Denememizde basarili olmustuk.
DayFg Belinay0922 gebelik düşünmeye başladığım zaman hemen folik asit kullanmaya başladım öncelikle sonrasında yumurtlama günümü ve hamile kalma olasılığının yüksek olduğu günleri değerlendirdik 2. Ayda hamile olduğumu öğrendim
Sibellkocc Belinay0922 Çocuk yapmayı planlarken folidays diye bi ilaç var ondan kullanıyodum hem hamile kalmayı da kolaylaştırdığına inanıyorum ve içindeki vitaminleri gerçekten etki ediyo bence ben çok memnun kaldım 2 3 günde bi yapıyoduk ayaklarımı havaya kaldırıyodum 5 dkka yeterli oluyo. 2 ay civarı denedik sonra oldu allaha şükür allah isteyen herkese nasip etsin şuan 29 haftalık hamileyim 🥲
Muskulpesent__ Belinay0922 pcos var bende adet olduktan sonra 8. Gün ilişkiye girdik 2+3+2+3 ya da 3+2+3+2 şeklinde devam ettik ve pcoslular için özellikle 21.gün çok önemli o gün de ilişkiye girdik. ( yani 8. Gün ilişki 2 gün sonra bir daha ilişki, 3 gün sonra bir daha ilişki, 2 gün sonra bi daha ilişki şeklinde devam ettik.) şuan 18+2 haftalık gebeyim🫶🏻
Marsmelow Muskulpesent__ 3-2 olayını hep karıştırıyorum ya 😄 diyelim 10. Gün başladık. 10-14-17 şeklinde mi yoksa 10-13-15 mi ?
amineninannesi_3278 Belinay0922 propolis kullandım ovulasyon testi alıp takip yaptım incir kürü yaptım şuan 6 aylık hamileyim
Mello29 Belinay0922 Gebelik planlamasi yaptigim doktorlara gidip testler verdigim folik asit kullandigim yumurtlama testlerini kullandigim 1 yil boyunca hamile kalamadim. 😂 Ne zaman ki esime baslarim bebegine biz bize yeteriz hayatta cok pahali kim ugrascak bebekle dedim hamile kaldim. Isin özü, hayatin kurali umursamadigin zaman oluyor.
Gnctee Belinay0922 2 aydan sonra farklı olarak spora gitmiştim yaptığım tek fark spor yapmaktı yani. 3. Ayda ise hamile olduğumu öğrendim
Lionmother Belinay0922 1 sene önce bir deneyelim olucak mı dedik o ay hamile kaldım hiç bir şey uygulamadan maalesef kürtajla sonuçlandı. 9 aydır deniyoruz ovulasyon testine kadar herşeyi denedik ama henüz tutmadı. Nasip kısmet işi tamamen bence…
XGoncaa Folik asite başladım.Her gün birliktelik yaşamıyorduk spermler daha güçlü ve etkili olsun diye. İlişki sonrası hemen ayağa kalkmıyordum bacaklarımı havaya dikiyordum. Pcos olmama rağmen 3 ayda hamile kaldım. Yaptıklarım ne kadar işe yaradı bilmem ama allah verirse veriyor.
enguzlhayalm_13 carmellawaldorf hangi hastaneye ve hangi doktora gitmiştin canım banada söylermisn her yer ilgilenmiyor malesef
carmellawaldorf enguzlhayalm_13 canım dahiliye bölümüne gidip detaylı kan tahlili istediğini, vitaminlerine vs baktırmak istediğini söylersen her hastahane yapacaktır
Havisinannesi2023 Bende canım düşük vitaminlerim için d vitamini b 12 kullandım sonrada Allahin izniyle oldu aşırı ilişkimiz olmuyordu eşimin yanıma gelmesiyle oluyordu bazen yumurtlamaya denk geliyordu ama olmuyordu en son vitaminleri kullanırken 1 2 günde öncesinde ilişki oldu adetimden 1 2 gün önce silik çıktı sonra kan testi verdim ve öyle öğrendim dahiliye vitaminlerime baktırmak için gitmiştim canım
KeremikoBayky Belinay0922 doktora gittim kan hormon vb şeyler bakıldı alttan ultrason bakıldı. Pcos dendi. Yumurta geliştirici ve folik başlattı 1 ay sonra gel dedi. Gittimğimde betama baktı hamiştim
Supermumy Spor,spor,spor… hem mental hem fiziksel olarak , sonuç alırsınız inşallah 🙏 hemen bir salona başlayın bence 👍 kadın kesinlikle yapmalı ama kocanız da başlasa hiç fena olmaz.
arslannnnannesi Belinay0922 İnstagramda Lotus Ovulasyon sayfasını mutlaka inceleyin. Ben 3 sene sonunda Servin Hanımdan aldığım danışmanlık ve ovulasyon testi takibi ile Allah’ıma şükürler olsun hamile kaldım. 33 haftalık oldum bile 🤲🏻 O zaten muhteşem naif sesi ile hamile kalabilmek için yapılması gereken herşeyi tüm ayrıntısı ile anlatıyor.
Balsesos arslannnnannesi dayi kaçıncı gün pik gördünüz pikten sonra kaç gün değerlendirdiniz arka arkaya mı değerlendirdiniz
_ozlmm Belinay0922 Gebe kalma düşüncesini atmak gerekiyor akıldan çünkü ne kadar takıp düşünürsen olmuyor ama düşünmeyi bıraktığın an buluyor seni ☺️
1erkekkannesiiii Belinay0922 merhaba gebelik düşünmeye başladığımda folik asit kullanımına da başlamıştım. Sağlıklı beslenmeye dikkat ettim stresten uzak durmaya çalıştım, aklımı sürekli buna yormadım cok düşününce strese giriyor insan ve ilişki sonrasında hemen kalkmadım. Belimin altına yastık koyup biraz öyle durdum. Sonra bacağımı kıstırıp uyudum etkili olmuş mudur bilmem bilimsel bir açıklaması da yok bence ama sağdan soldan duyduğum şeyleri kendimce yaptım 🫠Allah isteyen herkese nasip etsin
Esmacbnoglu Belinay0922 Ben ovülasyon testi aldım ilk düşüğümde onunla hamile kaldım ikinci tesadüfdü
minigiminannesi03 Belinay0922 hiç birsey yapmayı ne zaman bıraktım normal hamile olduğumu öğrendim anladığım kadar ile fazla kafaya takmamak gerekiyormuş oluruna bırakmıştım hemde çalışıyordum yoruluyordum hamisligimi öğreneli işi de bırakmak zorunda kaldım riskli gebelik olduğu için
Kubratugrulyldrm mrvsrcn hiç birşey olmadı deme bende 2 yıl uğraştım sonunda yıldım vw tüp bwbek tedavisi için başvuru yaptım yaptıktan sonra hamile kaldığımı öğrendim bende ileri derecede polikistik over sendromu var ve eşimde varikosel sorınu var 3. Derecede ve doktorlara göre bizim tedavisiz çocuğumuz olması mümkün değildi hatta tadavinn olumlu sonuçlanması bile zordu ama birinin vasıtası ile instegramda minnakkurabiyelerr sayfasından ovilasyon testi aldım yumurtlama günlerimi takip ettim o sıradada tüp bebeek tedavisine başlamak için sıramın gelmesini bekliyordum 4. Ayda hamile kaldığımı öğrendim ve satıcı kadın çok afederdiniz sayfasında hamile kalmak için pozisyonlar bile paylaşıyor ve ben hamile kaldığım ay onun dediği pozisyonla ilişkiye girdim sadece ve çok şükür şimdi bebeğimi bekliyorum Rabbım inşallah sizede nasip eder ama vazgeçmeyin benim denemediğim şey kalmadı bitkisel kürler ilaçlar falan ama çok şükür bugunlere