Smyye1B zumra23 19 günlük evliyken öğrendim. İçime doğdu 😂 Kan verdikten sonra da göğüs hassasiyeti başladı 😇
1erkekkannesiiii zumra23 regl gününden 1 gün sonra öğrendim ama doktora gitmek için acele etmedim 1 ay bekledim sonra gittim su an 18 olduk bile 🥲zaman cok çabuk geçiyor
Papatya-54 52ebru mrb kalp atışını öğrendiniz mi yada keseyi gördüğünizde doktorunuz ne dedi acaba bende 5+6 henüz kese gözüktü sadece
Songuld zumra23 zumra23 bütün şikayetler adet zamanlarimda da vardı o yüzden normal geldi. Ama içimde ki çok netti kalbim diyordu sen hamilesin ilk gebeliğim adetime 3 gün kala test yaptım çıktı :) şuan 31 haftadayiz
Ozge zumra23 4+1de evde test yaptım 4+2de kan tahlili verdim ❤️ 6+4te bebiş görmeye ve kalp atışını duymaya gitmiştik. 🌸 İyi beklemişim şöyle bir düşününce 😅
mommytobe_ zumra23 ahahshsh ben de 3+5 te ogrenmistim annem diyo nasil anladin hemen insan 6-7 haftalik olmadan farkina varmiyo ama icime dogmus demek ki😍
Anneolmak188 Cansu355 valla öğrendim 3 gün geçti reglim test yaptım pozitif kanda pozitif şuan değerlerim artıyor 23ü hcg 71.49 26sı hcg 281.8 28i hcg 598 sonuç gösterdi ve ne özel ne devlet doktorları tam hafta söyleyemiyor yeni diyip duruyorlar sadece
Dlrege zumra23 4 haftalıkken öğrendim birkaç gün oluyor öğreneli adet belirtileri vardı bende ama şüphelenmedim hiiç
northandmother zumra23 adetime 2 gün kala ilk defa korunmasız ilişki yaşadık ve hamile kaldım normalde 2 haftalık olmasi gerekirken son adet tarihim den hesaplama yapıldığı için 6 haftalık çıkmıştı şimdi de 37+5 beklemedeyiz nasıl oldu bende anlamadım 😅
Gzemyagz14 Luna17 hayır henüz doktora gitmedin kan değerlerini takip ediyorum 4 haftalık olsun öyle gidicem