_Ayten1_ MMelissaaa- Bende sat 27 temmuzdu. 23 Ağustosa öylesine test yaptım çok silik gördüm. 25 tekrarladım biraz daha koyulaşmıştı. 26 ağustosta kan testi yapyım. 3 haftalık çıktı. Ama bende de geç döllenme ola bilir. Çünkü adetime 1 gen kala beta hcg 3 haftalık hösterdi
MMelissaaa- _Ayten1_ olabilir evet zaten haftasını net bi şekilde ileride ultrasonda görebilirsin. Ne zaman gideceksin doktora
Cansu355 zumra23 Adetim bi hafta gecikmisti ama aklima hamilelik gelmemisti hic. Kasıklarim agriyor die doktoruma gitmistim. Vajinal muayeneyle sorun var mi die bakmisti keseyi gorunce şok olmustuk. 5 haftalik hamilesin hayirli olsun demisti. Unutamicagim bi ani oldu💜
_Ayten1_ Ben reglime 1 gün kala kan testi verdim. 57.49 çıktı. 3 haftalıkmış. Geç döllenme mi oldu diye düşünüyorum. Göğüs ucu hassasiyeti var, süt kesiği gibi akıntı ve adet ağrılarına benzer ağrılarım
aysesultann _Ayten1_ benim adete 3 gün kala o değer de çıkmıştı ama şöyle bi durum herkes aynı gün yumurtlama yaşamıyor belki bi kaç gün geç yumurtlama olduysa ondan öyle olmuştur 2 günde bi 2 katı artması gerekiyor testi tekrar yaptırabilirsin ☺️
_Ayten1_ MMelissaaa- Cuma günü yine kan testi yapıcam. 8-9 haftalıkta ultrasona daha sonra dr gidecem. Çünkü ebeler bana ağrın sızın yoksa bu kadar çabuk haftada dr gitmene gerek yok dediler
mimar_anne Adete 6 gün kala 3+1 de öğrendim 6,65 değerle doktor bebek yerleşmiş koşmuşsun hastaneye dedi 😂😂 ama bende pıhtılaşma var iğne kullanmam gerek o sebeple erken öğrendim 😂
Kubrayigitttt18 mimar_anne canım bu değer çıkmadan en skn kaç gün ömce ilişkin olmuştı yani bebek yerleşmiş koşmuşsın hastaneye derken mesela bir gün ömcemi son ilişkim oldı ertesi gün 6 çıktı
tezecikanne zumra23 5+2 de öğrendim adet sancım olduğu için ihtimal vermedim ilk etapta adetim gecikmeye başlayınca göğüs hassasiyetinden şüphelendim önceki adetlerimde hiç olmazdi ve adetimin de 5 gün gecikmesi ile test yaptım
EmelBG_ zumra23 7 haftalıkken öğrendim 🌸.İlk hamileliğimde de 8 haftalıkken anlamıştım benim içimde büyüyor ancak anlıyoruz 😂😂😂.
Euphoriaa zumra23 3+4 benimde reglmden 3 gün önce. Aşırı kasık ağrım, akıntım sürekli geceleri lavaboya kalkma
JaleTogrul zumra23 ben reglime 1 gun kala ogrendim, sabahi kan verdim o zaman 3 haftalikti🥲🧸 ama ben belirti hiss etmemistim yani aklima bile gelmiyodu hamile kalacagim😂 eltimin israriyla test yapmistim
Bilgee_yel zumra23 ilk öğrendiğim hafta ramazanın son günleriydi. Son adet tarihim 3 Nisan iki gün geçmişti baş dönmelerim mide bulantısı da başlamıştı çubuk test yaptım çift çizgi gözle görülürdü ama kan vermek için mecburen bayramın sonunu bekledim o zamana da 5+3 olmuştu🥰
Luna17 aysesultann bende suan 4+6yım doktorum perşembe gunu vajinal ultrosondan bakacagız cok kucuk suan dedi.
MinelHaapy aysesultann ben de 5+3 daha gitmedim doktora kese görünmez diye 6 haftaya kadr bekleyim dedim
MMelissaaa- _Ayten1_ ama şöyle söyleyim canım. Benim de ağrım sızım yoktu bana da hemşire gitmene gerek yok hemen dedi ama ben gittim iyi ki gitmişim. Hem kullandığım folik asiti değiştirdi hem de tsh değerim yüksek çıktı ilaçla düşürmemiz gerekiyor dedi. Geçen 5 haftalıktı gittim yine kanamam ağrım sızım yoktu keseyi görecektik doktor kesenin altına kanama gördü ve bana hemen iğne ve fitil verdi düşük ihtimaline karşı. Eger gitmeseydim bu süreç farklı işleyebilirdi kaldı ki ilk haftalar bebeğin gelişimi için çok önemli bence 8-9 hafta beklemeyin