Zehrakomut Merhaba canım Benımde 4 günüm var belirtilerim bir buçuk hafta önce başladı çok erken başladı normal de 2-3 kala adet olma belirtisi başlardı buna sefer erken ağrılarım oldu
Kullaniciadii Tamarix bende öyle anlık mide ekşimesi olmuştu bi belirti yok test yapmadım 3 gun gecikti bakalım :)
Tamarix Kullaniciadii bende bel ağrısı kasık ağrısı kahverengi akıntı ara ara göğüsler şiş karın şiş gaz çok 3 gün geçti ama test yapmadım
Kullaniciadii Tamarix ilişkiden 14 gun sonra kanda cıkıyor zaten . Erken gebelik testide yapabilirsiniz
Xhal Kullaniciadii strese yapmayın nasipte varsa olacak ❤️Bende hastalanmadım daha 3 tam gün oldu bakalım gelecek gibi
Xhal Kullaniciadii bende hastalandım şimdi çok acayip şekilde ıslandığımı anladım , ya neden tuhaf tuhaf şeyler olup kafamız karışıyor anlamıyorum ,normalde olmadığım şekilde oldum neyse nasip değilmiş bu ayda hakkımızda hayırlısı
Kullaniciadii Xhal canım ben duymuştumki geç regl oldugunda rahim buna kendini hazırlıyormuş hamile olmaya. Benim normalde hep düzenlidir. Bu sefer 4 gun gecikti inşallah önümüzdeki aya nasipse haberleşelim :)
Xhal Kullaniciadii inşallah canım inşallah gönlümüze göre olsun ☺️Evet annemde bana öyle dedi eskiler öyle dermiş bakalım☺️
Cerennnn5858 Gencanneozkn canım hayırlı olsun. Ilk yaptıgın negatıf cıkan test erken gebelik testimiydi