Elif-dogan Ben 18 haftalık hamileyim henüz ilk hamileligim. Başlarda daha sık gittik ama artık ayda bir gidiyorum. Herhangi bir sorun yok ilaçlar d vitamin falan kullanıyorum. Doktor şu zaman gel diye tarih vermedi ama . Sizler ne sıklıkla gidiyorsunuz
Burcu-2634 Elif-dogan o zamanlarda ayda 1 gittim 34. Haftaya gelince 10 günde 1 gidiyorum 36+4 oldum halen 10 günde 1
Ahsenmom Elif-dogan 32. Haftaya kadar ayda bir gittim 🌸 32 den sonra 2 haftada bir olmaya başladı. Doktor erken çağırmalik bir durum olsa diyor zaten 3 hafta sonra gel veya 2 hafta sonra diye
kuzucumoglum Elif-dogan en son 17 haftalıkken gttim şuan 20+2 haftaligim 12 gün sonra detaylı ultrasonum var doktorum 26.hfta görüşürüz dedi
Elif-dogan kuzucumoglum detaylı ultrason için devlete mi yoksa özel hastaneye mi gidiyorsunuz acaba birde 22 de gireceksiniz demi
Bebekdelisi Elif-dogan 2 H bır çağırıyor gidince 10 gün sınra kontrol süremde 1 kez daha gel diyor ama ikiz🌸 ondan sık 17h geldim 21+0 22+0 arası detaylı cekılcek onu beklıyorum 🤲🏻
MMelissaaa- Elif-dogan 5 haftalığım doktorum her hafta göreceğim dedi. Ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum 🥲
Elif-dogan MMelissaaa- bende ilk haftalarda gidiyordum sürekli çünkü keseyi görme için bebek için kalp atışı için bende her hafta gittim
Tunahan_rumeysa16 Elif-dogan 19. Haftadwn sonra giriliyor 24. Haftaya kadar eger haftari geçirirseniz yapmıyorlar bende 19+4 üm randebu aldim sehir hastahanesine gidicem
EsraBaykara Elif-dogan riskim yoktu,32 haftaya kadar ayda 1 gittim. 33-37 de 2 haftada 1 çağırdı. Şimdi 38+1 im haftada 1 gidiyorum. Belki haftaya daha düşürür gün aralığını..
Elif-dogan Tunahan_rumeysa16 ben görevim gereği vandayim ve burda aylar sonrasına bile sıra bulamıyorum. Özel de 1000 den fazla para istiyor . Ne yapicam bakalım. İlk olarak direk perinatolojiye randevu alınmıyor normal muayneye gidip doktor mu yönlendirmesi gerek
Deletedmom_7 Elif-dogan sizin haftanızda ben de ayda 1 gidiyordum. Şimdi 37 haftalık olduğum için her hafta gidiyorum
RehoGelin Elif-dogan ilk gebeliğimde bende ayda bir gidiyordum ama şöyle bizim hastanede muayene ücreti 10 gün geçerliydi ozaman da çağırıyordu paran yanmasın diye 😂 belli bir zamana kadar öyle gittim 37de doğum yaptım zaten 😊 şimdi ikiz gebelik 2 haftada bir kontrol gerekiyormuş ama çift yumurta olduğu için Bi tık rahatım yine 😊
Elif-dogan RehoGelin bende ilk başlarda o şekilde gidiyordum ücretsiz muayene olsun diye. Şimdi ayda bir devam ediyorum bakalım 🤗