Sedos16 Arkadaşlar çok mu aceleci davrandım testte negatif çıkınca yıkıldım. Stres sardı Herkes silik de olsa bı çizgi gördüğünü söylüyor):
Deletedmom_33 Sedos16 doktorum en erken 8.günde çıkar derdi. İlkini hatırlamıyorum ama ikinci de yine hayalet çizgi ve beta 73.56 gibi birşeydi 8.günde
soilsmell Sedos16 testle kalmayın belki test bozuk bilemezsiniz betanıza baktırın inşallah hamilesinizdir
Huriye1996 Sedos16 var mı yok mu bilemem ama erken yapıp umutsuzluğa kaptırmışsin kendini 11. Gun idrar 12. Gun kanda öğrendim. Elim teste gitti ama yapmadım dayandım
tazecikannee Ben 8 günde kaset test yaptım silik çıkmıştı erken yaptınız belki ondan çıkmamıştır 2 3 gün sonra tekrarlayın moralinizi bozmayın
Lokman Sedos16 canım benimde transfer dahil değil 8. Gün beta 2 nin altonda çıktı malesef bizde çok üzüldük ama nasip değilmiş gene de günümü bekliyorum bir umut
Sedos16 Lokman aynı durumdayiz canım desene benim de aynı gün bu değer çıktı. İnnsallah 12.gunde yukselir
Melike9489 Sedos16 Ben 8.gün yapmıştım çok çok silikti hiç belli bile olmuyordu sonra kan verdim 35 çıkmıştı yani 6.gün çok çok erken ikiz falan olursa o zaman çıkar çünkü önceki transferimde 7.gunde tam çift çizgi görmüştüm
teacherozlem Sedos16 hayır erken benimki 8. Günde bile negatif çıkmıştı idrar testi yapma ve lütfen gününü bekle kan ver boşuna stres yükleme
mirage333 Sedos16 evet. Benim 8. Gün idrarda negatif cıkmistı. 10. Gün kanda pozitifi gördük. Acele etmeyip normal zamanı beklemek gerekli oyüzden.
Sedos16 mirage333 yaa bu biraz Umut oldu . Bugün transfer dahil 9. Gün . Dün kanın düşük çıkması yıktı beni😔 ama Allah’tan ümit kesilmez 😔