Fatmaclk96 Aventle, lansinoh arasında kaldım cam mı yoksa normal mi tercih etmeliyim birde küçük boy avent mi büyük boy avent mi kullanışlı olur
minik_koala_ve_annesi Fatmaclk96 lansinoh aldim s-m-f diye geciyor e bebekten aldim bir buyuk biberon bi kucuk biberon birde 3. Biberon ucu vardi daha makul geldi e bebekteki kiz onerdi bu anne gogus ucuna yakin bir de philips diye lansinoh aldim 220 tl di
Smyye1B Fatmaclk96 Tommee Tippee cam aldım çok memnunum meme reddi yapmadı hem emiyor hem mama veriyorum
Mucizem_00 Fatmaclk96 plastik e bebek ürünü baby plus antikolik bebiberon aldm, bosuna digerlerine cok para vermeyin araştırın bunu
Haticeaydmr Ben de henuz almadim, alanlardan okuyalim ben de bekelemede kalayim 😊 ama ilk aylarda buyuk gerekmiyor gbi baya ufak kullananlari gördüm. Fiyatları da pahalı almisken 300 ml gbi orta boy birsy mi alinmali diye düşünüyorum
Em0s Haticeaydmr ilerde tekrar bir biberon almak yerine ilk biberonu 250 300 ss almak daha mantıklı bence 😊
soilsmell minik_koala_ve_annesi bende ondan aldım bir küçük biberonu bir de emziğini aldım %90 tutuyormuş bebekler onu şimdilik sadece yenidoğan seti aldım emzik ve biberon belki biberon gerek kalmazsa diye büyük almak istemedim
Askan19 Ben aventin yeni doğan setini aldım canım plastik biberon cam yüzüne falan düşebilir demişlerdi 2 küçük 2 büyük biberon 1 yenidoğan emzik bide temizleme fırçası 500 tl gibi bişeydi fiyatı
Edabykl Fatmaclk96 Bendr avent cam aldim daha sağlıklı olduğu için özellikle yenidogan biberonunda ben iki boyutunuda aldim biri 0-6 ay arası digeride 6+ ay sonrası için çünkü maglum pahalı oluyo hersey almisken onuda aldim cikti aradan
baby3_ Fatmaclk96 Lansinoh aldım zaten kendim temizliyorum cam almak istemedim hem ağır hemde kırılabilir. Az para değil sonuçta 😀 başlık alarak kullanıyorum ben 1,5 yaşında ikizlerim halâ kullanıyorlar cillop gibi . Şimdi nasipse yeni bebekte kullanacağım
Mervfrt1 Mamajoo Anti kolik biberon kullandım ben ilk kızımda çokta memnun kaldım o avent camların hepsinden kullandık maalesef çok çabuk kırılıyor ve ters çevirdiğinizde baya hızlı damlatıyo yani eğer hem emzirip hem mama kullanacaksanız meme reddi yaşamayın mamajoo o konuda süper ben 2 sene hem emzirdim hem 8 ay mama verdim
Sedaa_ Chicco aldım bende bi tane de avent almayı düşünüyorum ikisini çok duydum Diğer aldıklarıma bakmak isterseniz 🥰 https://vt.tiktok.com/ZSRUmbCGw/