Deniz34_ Milosee benim canım anlık çekiyo dün öyle böyle istemiyordu aksam yemek yedım sonra mide bulantısı başladı 🥴hep böyle oluyor sanırım açken bişeyler istiyo canım sadece
Mello29 Ana-Kraliceee2406 Valla her gece mastercheff izlerken cikap tüm yemeklero aseriyorum bu saatte yemek yememek icin hicbirini almiyorum her gece ayni iskenceyi kendime yapiyorum resmen
Dilara9 Ana-Kraliceee2406 ayyy ne güzel keske bana yapa bilseydin 😭 bide biliyor musun hayatimda hic yemedigim bisey ama nedense onu aserdim tadini bilmedigim halde 🥹
Ana-Kraliceee2406 Dilara9 aynen insan hiç hayatında yemediği tadını bilmediği şeyi bile aşerebiliyo. Kiyamam sana ya Senin yaşın kaç nerde oturuyon kaç haftaliksin ve cinsiyeti ogrendin mi ayy son 1 soru isim düşündünüz mu
Dilara9 Ana-Kraliceee2406 yasim 26 yurdisinda hemsireyim ama uzun süre ankaradayim canim ikinci kizim geliyor Allah nasip ederse 37 haftalik hamileyim ismide Meryem olacak Anne adi fatma baba adi ali tc nummara 4778732589 😂😂😂😂son kismi saka 😂
Damla1995 Ana-Kraliceee2406 aynisindan bnde aserdim enginar dolması 😩 ve hala yicem 31 hfatlik oldum 😔😔
Ana-Kraliceee2406 Dilara9 sana talip cikmis gibi soru sormuşum harbiden🤭🤭🤭kusura bakma😅maşallah doğuma da az kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah 🙏🙏💞🥰
Dilara9 Ana-Kraliceee2406 estagfurllah canim ne kusuru bende saka yaptim zaten 😂 Doguma az kaldi canim benim kizim pek durmaya niyeti yok 🙈