Mervegobekli Bende 36+6 dayım kızlar dünden beri çok ishalim var yarında kontrolüm var korkmaya başladım acaba doğum yaparmıyım diye aranızda ishal olduktan sonra doğum yapan varmı birde acaba kaç günlük olduktan sonra bebek kuvezde kalmıyor biliyormusunuz
Ozlemsarap Mervegobekli 37 olmussun canım sen stres yapma kilosu iyiyse benimle ishal uzun sürmedi yarn benimde kontrol tansiyon oynayıp duruyor bakalım yarn belli olucak doktor ne dicek bilmiyorum 1 hafta aramız var seninle bi de bebek 1 hafta önde benim
Deletedmom_7 Ozlemsarap merhaba 37+6 haftaligim üç gündür ishal var bayağı ve nst de sancım da çıkmıyor
Mervegobekli Deletedmom_7 benim agrımda var karın agrısı gıbı bir agrı bırde vajınamda bi acı var sankı anlayamadığım
Ozlemsarap Deletedmom_7 doktor doğumdan önce vücut hazirliyor dedi ama ishali oldu diyenler hemen dogurmamis cok doğum belirtisi degilmis
Mervegobekli Ozlemsarap beni aldı hastaneye tedbir amaçlı tansiyonumda yüksek çıkınca hayırlısıyla doğuralım inşallah bebişlerimizi
Ozlemsarap Mervegobekli amin canım dualarım seninle artık korkulacak evrelerde değiliz hiç üzme kendini iyi düşün iyi olsun🙏
Hatice1515 37 haftalığım dünden beri aşırı ishalim var gece 10 dk da bi lavaboya gittim arada bel ve karın kasık ağrımda oluyor baş ağrısı da çok tansiyonum da en son 13/9 du korkuyorum ne olur acaba ilk gebeliğim
Mervegobekli Hatice1515 bence bi doktora git aynı benım gıbı olmuşsun serum falan takar kendıne gelırsın hem sancına bakar nst ye bağlayıp