Rumuz123456 Kızlar 18+5 günlük hamileyim yaklaşık iki haftadır bebeğimin hareketlerini az da olsa hissediyordum en azından geceleri illa hissediliyodu. Fakat iki gündür hiç hissetmedim normal mi
afroditt Rumuz123456 o haftalarda bebek hareket etmiyor diye acile gittiğimi biliyorum şimdi 25 haftalık olduk hiç durmuyorlar 😂 gece gündüz biri o yandan biri bu yandan
mavimsiiii Rumuz123456 normal bende aynı bu haftada 18 de 3 gün boyunca hissetmedim hemen doktora gittim doktor baktı iyiydi uyuyordu dedi korkma 22 haftadan sonra eğer atmazsa kesin gel 18 de küçük dedi uyuyorlar sürekli
Muge_K Gayet normal canım. Bende senin gibi sürekli evham yapıyordum ama 24-25 inci haftalarda çok net hissediliyor bence hareketler. Ve hareketi 28.haftadan sonra saymaya başlıyorsun. O zaman belli saat dilimleri var hissetmezsen sıkıntı diye biliyorum
Muge_K Ki bebişin de eminim ki hareket etmiştir sen hissetmemissindir. O haftalarda her gün her hareket hissedilecek diye bir durum yok
Biranne11 Normal.bebek hareketleri 25 26 dan sonra artıyor zaten. Bendr 20.haftada hissetmiştim ilk :)
Rumuz123456 Sanki hissetmiş gibi bu yazıyı yazdıktan sonra tekme atmaya başladı :) çok garip gerçekten. Teşekkür ederim herkese cevap verdiği için Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin @HavvaSonmez03 @Muge_K @Biranne11
Rumuz123456 afroditt yaa maşallah 🥰 işte benimki çok hareketli değil zaten ama yine hissediyordum mutlaka günde 2-3 kere de olsa iki gündür hiç hissetmeyince tedirgin olmuştum