Elifinannesi97 Hala çalışıyorum rapor almak istiyorum. Bazen ağrılarım oluyor onun dışında çok fazla uyumak haricinde pek bı skntim yok doktor bana rapor verir mi
Aysenkaplann Elifinannesi97 hamilelikte çalışamaz raporu 32. Haftada başlıyor diye biliyorum sen doktorunla görüş versin
yigitinannesiiiii Elifinannesi97 verir canım bence ben 32. Haftamda kontrole gittim bana çalışıyor musun rapor yazılcakmı diye sormuşlardı demekki bu haftadan sonra rapor alınıyor
Oznuraltan Elifinannesi97 ben rapor aldım 32. Haftada bu senin yasal analık iznin. Kendi isteğine bağlı olarak maksimum 36. Haftaya kadar çalışabiliyorsun zaten kalan sürede çalışman yasak.
Elifinannesi97 Aysenkaplann yarın randevum var goruscem bı skntimda olmayınca verir mi vermez mi diye düşündüm de o yüzden sordum teşekkür ederim 🌸
Elifinannesi97 yigitinannesiiiii 32. Haftada alındığını bende duydum kendimi yormadigim sürece bı skntim olmayınca bilemedim çalışamaz raporu verir mi ki diye düşündüm yarın randevum var inşallah verir dinlenmek istiyorum
yigitinannesiiiii Elifinannesi97 verir kuzum ben konusunu açmadığım halde sordularsa ağrıya göre değildir rapor işi zaten bu haftalardan sonra yattığın yerden kalkmak bile zulüm çalışmayı düşünemiyorum bile Allah kolaylık versin size
Elifinannesi97 yigitinannesiiiii bende öyle düşünüyorum şuan bile insan zorlanıyor 🌼amin cümlemize kolaylık versin 🙏