rileyss mercimek1994 evet tabi ki öyle. birisi 90 liraya bile var yazmış yorumlarda okudum. 90 liraya ana kucağı alamayan çocuğu allah korusun emziremezse bebek maması da alamaz çünkü 1 kutu mama da yaklaşık olarak o fiyata.
mercimek1994 rileyss çocugabir takım eksik alınıp puset alınalir bence neden insanlar bu kdr cahil hiç bilmiyorum 🙄
Elcnerdgn İstanbul da çoğu özel hastanede bu kural uygulanmaya başladı arkadaslar arkadaşım 20gün önce Doğum yaptı puset sordular
Ruzgarr Ya sonuç olarak hastaneye bağış olarak istemiyorlar o puseti.icine yatacak olan kendi çocuğunuz.istemelerinin sebebide herhangibir olası kazaya mahal vermemek.ayagin takılır düşersin,tökezlersin,yada nasıl tutcagini bilemezsin incitirsin,arabaya binerken ver ben alayim yok ben alayim derken biyerini vurabilirsin.birçok örnek verilebilir.bu ihtimaller karşısında bebeğin darbe alma ihtimalinide minumuma indirme çabasında doktorlar. babalarının hayrına koymamışlar kuralı.aldığınız pusetin parasıda onların ceplerine girmiyor.ne kadar abarttınız 100 tl lik şeyi sorun haline getirdiniz.benim bebeğimin rahatsizligi dolasiyla 3 günlük maması 90 tl di.yani bebek planlarken her olasılık düşünülmeli.