Bamyacik Kizlar camasir makinamdan çok ses geliyor ozellikle su alip verirken sikarken bisey sıkışmış gibi falan sizce neden olur basina gelen var mi alttaki yeri acip temizledik bozuk para kurdan sudyen teli falan çıktı ama makinanin sesi degismedi
smallbaby Bamyacik o temizlediğiniz yerin ilerisindede bişeyler vardır benimkide öyle olmuştu boruya toplu iyne saplanmış onun etrafıda kirle beraber gelen herşeyi toplamış yumak olmuştu birrsürü topluiyne para vs enson süden telinide görünce bayılıyodum az kalsın çünkü tamiri yapan babamdı o utancı halen yaşıyom aklıma düşürdün gece gece bacım😅😅
Serapppp61 Genellikle aşırı kireclenmeden oluyor. Makine bir zaman sonra hareket bile etmeye baslarsa şaşmayın. Kireç önleyici aparatlar var taktırın derim. Kireç içinde makine temjzleyecisi kullanın.
Asyabuse Kadir ezildinin reklamını yaptığı var ya marc mı ne onunla bi temizlettir istersen 🤷🏼♀️ Serapppp61 kireç önleyici aparat nasıl bir şey böyle bir problemim yok ama olmasın diye önlem almak isterim ilk kez duydum ☺️
yigitinannesiiiii Asyabuse makinanın su aldığı boruya böyle arıtıcı gibi bişey takıyolar makinanın içine giden suyun kirecini temizliyor sanırım annemler taktırmıştı 100 liraydı 2-3 yıl önce şimdi 200-300 arası bişeydir fiyatı
Serapppp61 Asyabuse makinenin boru ucuna takılan bir aparat. Zaten kireç önleyici aparat dedinjz mi bilirler. Benim yaşadığım yerdeki su haddinden fazla kireçli olduğu için takrirmistim. 2 buçuk yıl garantisi var.
Ceydaurall Benimde olmuştu kazanın yarısına kadar sütyen teli girmişti elinle bi kontrol et istersen kazanı
smallbaby Bamyacik babam makinayı yatırdı yutupta videoları var markayı ve arızayı yazıyodun çıkıyo onu izleyerek yol aldı ve yaptı şükür eğer tamirciye gitseydi birsürü masraftı bizde alıştık herşeyi yutup sayesinde kendim bile yapıyorum sizde deneyin