Ayayya Gzdde ben de ayakta tek bacağım blyuksek bjr yere dayalı şekilde daha rahat yaptım bugün. İkinci günüm gerçekten tek başına yapması çok zor. Doktorum eşiniz de yapabilir dediğinde eşimin yüzündeki dehşeti gördüm 🤣 kendi kendimize olduğu kadar artık.. Ebissss Deemetibostnci
Anne88 Ebissss ben dün YouTube de video izleyin dedim çok korktum açıkçası 36 haftalığım napcam bilmiyorum 🥲
Deemetibostnci Ayayya ben eşime dedim beni ilişkiden mi sogutcan dedi Bi yandan haklı şuan vajina başka bir şekle büründü bakmasa daha iyi o yüzden ilişki işine daha çok geliyor
Ebissss Anne88 hafta da bir kaç kez yapmaya başla bence ben çok kasıyorum eşim yapınca eldiven yardımıyla daha rahat oluyor ama
Gzdde Ebissss doktorum 34.haftada başlattı perineye ilişkiye egzersizlere hurmalara çaylara ama 38+2 olduk hala acılma yok cokta kasmıyom artk kendimi gelesi yok bebişin🥴
Leyla1938 Deemetibostnci ay varya aynısını bende düşündüm bu ne böyle diye kendimden soğdum😅🙈 benimde ikinci doğum olucak alt dikislerime bakayım diye baktım.aynadan bakmasamda olurmuş😩
Ebissss Gzdde kasma kendini bende squat yapıyordum dizlerim tutmuyor ağırlığımi vermişim dizime ne hale geldim 🤦🏻♀️
Ayayya Leyla1938 @Deemetibostnci off rengi de bir acayip bildiğin karardı benim 😑 sahdi sahbaz oldu. Perine masajiyla esnetelim diye uğraşıyoruz sonra da sıkılaştırmaya çalışacagiz doğum sonrasi 😅