Sedefatlas Canımın sürekli çiğköfte istemesiii ve her yerdigimde bebişiiin iki kat hareketlemesi normal mi ya 😂😂 Hayır bu çocuk Karadenizli noluyor anlamıyorum 😂😂
Erva1234 hilalhanim su çiğköfte yasağı ne saçmalık yaa bulgur salça ve baharatların olduğu bişi neden zararlı olsun
hilalhanim Erva1234 Çiğköfte evde yapılmadığı sürece yenilmez bunu biliyor olmanız gerekir? Dışarıda satılanlar paketleniyor içerisinde bir çok madde bulunuyor bu şekilde dağıtım yapılıyor.
Erva1234 hilalhanim valla herkes evde yapamiyo etsiz olduğu sürece hicbiside olmz yıllardır yiyoruz bişi olmadı ilk hamileligmde hergun bı durum yerdm onada bişi olmadı
Mommyy1 Sedefatlas aynı benn 😅 38. Haftamdayım yer zaman fark etmeksizin devamlı aşerdimm çiğköfteyi 😅 etsiz olduğu sürece sıkıntı yok, etli çiğköfte yasaklı yiyecekler arasında
Akmelkee eylulicten hayır tabiki tam tersi çok yararlı bulgur yeşillik ben haftada iki kez yapıyorum ne zararı olabilir
hilalhanim Sedefatlas gel ben sana yapayım kız Diyarbakırlı olarak 😂 haftada bir yapılır bizde ailecek 😂😂