Burcumusic91 Haftadayım , KPSS 18 eylülde olacak yani ben 35. Haftamda falan olucam , bi taraftan tedirginim ama sınava girmek de istiyorum masraf ettik 😀 benim gibi olan var mı başka ?
Gltanesi Burcumusic91 bende 31 haftaligim bide 2 Ekim’de alan sınavı var üç ayrı oturuma girecem hem tuvalet sıkıntısı çekiyorum sık sık cikiyorum hem bel ağrım var nasıl olacak bilmiyorum
Tospikannesiiiii Burcumusic91 ben başvurmadım çünkü tuvalet problemini şuan aşamıyorum ozaman hiç aşamam 😔
minikmucizemmmmmmm Burcumusic91 ilk sınavda 32+4 tüm girdim ama şuan ki sınava giremeyecek olmam beni üzdü 🥺doğum yapmış olurum büyük ihtimalle, çünkü son tarihe 2 gün kala olmuş olacak
Haticeeklyc Beeen 🤦♀️ 32+2yim şuan bilmiyorum o kadar saat nasıl sandalyede oturacağım. Bel ağrım şimdiden var 😬 Lavabo sorunu ayrı cabası 😑😑
Burcumusic91 Haticeeklyc bana temmuzdaki de zor gelmişti şimdi daha zor olacak , ama nasip bakalım belki bebiş uğurlu gelir 🥰
Burcumusic91 Gltanesi Gltanesi ben allahtan alan sınavına girmiyorum ama her türlü zor zaten , odaklanmak zor tuvalet sorunu çok zor ☺️ Ama mecbur gireceğiz sonuçta bir emek var ortada
Kutoannesi Ben 37 haftalık hamileyim.15 eylül gibi doğumum var.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ve bende alan sınavıda var🤔🤔🤔🤔
Ezgiselcuk Ben iptal olan sınava girdim kendimi sınavdan zor atmıştım 18 eylülde olan sınavdada doğuma 1 hafta kalmış oluyo giremem artık😂
-Bsra-26 Bende 18 Eylül de 37. Haftamı doldurucam 2 ekimde de sınavım var. Devamlı nasıl olacak diye düşünüp durmaktan yoruldum..
Hsnycvk Ben de sınava girdiğimde 37 haftalık olmuş olcam hazırlanmamış olsam girmezdim ama bir sene boyunca çalıştım🙄