BbGeBe Kızlar hediye dağıtmak için ne yaptırdınız? Ben açacak magnet düşünüyorum. Farklı fikirleriniz var mı? Bir de takı yastığı yaptırdınız mı ? İsimli nakışlı yastıkları beğeniyorum ama güvenilir bir sayfa önerirseniz incelemek isterim
fatmaa37demi5 BbGeBe benim açacak hoşuma gitmiyor malesef fazla. Anahtarlık yaptırdım bende. Isimli yastik da yaptırdım instageam sayfasında çok da memnun kaldım. Ben set olarak yaptırdım. Yastık, dönence bide kapi süsü. Kidsrainbow sayfasında yaptırdım instagram
Srdm BbGeBe bende açacak magnet yaptırmayı düşünüyorum nakışlı yastıgı hastane çıkısıyla birlikte minikonsept sayfasından sipariş verdim ben güvenilir, kendi sitesi var zaten ordan size özel ilan açıyor onu satın alıyorsunuz direk hesaba para gönderme falan yapmayabiliyosunuz
Haziran28 Ben dağıtmak için lavanta koku kesesi dağıtacağım.Herkesin kullanabileceği birşey olsun istedim.
Busraaksel Şans bilekliği yaptırdım yanına da bonibon şekerlerden alıp tüllere koyup paketledim. Minik hediye çantalarına koyup onu dağıtmayı düşünüyorum
aryadamla Ben de gökkuşağı makrome magnet yaptırdım belki oda kokusu da yaptırabilirim 😇 kapı süsü ve takı yastığı hala yaptıramadım ben de güvenilir sayfalar için tavsiyelerinizi bekliyorum
kedilianne_ Ben instagramdan @piramitkutu sayfasından kutu yaptırıp, içine lokum koyacağım. Anahtarlık, magney vs gibi şeyleri sevmiyorum hiç. Çocuğumun ismi niye milletin cebinde, buzdolabında olsun diyorum 😂😂