Burcu-2634 arzuiv diğerlerini bilmem de tüy dökücü bence kimyasaldan dolayı baya riskli gibi geliyo kulağa
Elisarli arzuiv ben permatikle alıyorum karşıma ayna alıp o şekilde yapıyorum 2 haftada bir çok çıkmıyor zaten
Patricia arzuiv bende kuaförde ağdayla aldırıyorum sadece hamile olduğumdan beri biraz daha acıyor ama dayanıyorum çünkü jilete geçip senelerin ağdayla incelttiği kıllarımı tekrar alevlendiremem😂😂😂
arzuiv Ağda vajinada sarkma yapıyor diye duymuştum. Bende karşıma ayna koyup doktor eldiveni ile yıllardır yapıyorum hem seyrek oldu tüyler inceldi . Karnimdan dolayı biraz zor oluyo ama idare ediom
prens_annesii Kendimi bildim bileli hep kuaförde aldırıyorum rahatlık temizlik valla mis gibi ayda bir tüm vücut 👍🏻
Bukett- Kuaföre gidip aldırıyorum yıllardır 36 haftalığım bugün yine gittim aldirdim bunlada doğuma gitcem çok rahat oluyo
izobellaaa-_- Valla bende çok az var onu da eşime aldırmayı düşünüyorum teklif edilen bakalım ne dicek ahhaha çünkü kuaföre vs gitmek istemiyorum kendim de alamıyorum zaten ayda yılda bi çıkıyor onu da eşimden rica edeceğim 🤦🏻♀️😀