Zinifat Naraji salam canm 32+3 mendede mede yanma ayağ yoluna çox gedme var nefes darlığım çoxalıb göreyde az qalıb qızıma qovuşmağıma))))💙💙💙
Eliyeva1 Gny18 onceden ccoooooxx tewekkur edirem men 25.07.1998 yoldawim 05.mart 1989 cu il son aybawim avqustun 20si
Eliyeva1 Gny18 onceden ccoooooxx tewekkur edirem men 25.07.1998 yoldawim 05.mart 1989 cu il son aybawim avqustun 20si
Naraji Qizlarrr quzularr haminiza bol sebr, dozum arzu ediremmm 🙏🏻🙏🏻🤗 agrilar dayanmir 😀 basimiza oyun acir bebelerimiz. InsAllah Allahin komeyi ile sagsalamat qucagimiza alariq 😍😍🙏🏻
Eliyeva1 Gny18 inwallah baci inwallah aybawina 1 hefte var test etdim bir xett oldu duwunuremki hele tezdir ona gore test gostermedi cunki urek bulanma geirme belimde agrinsinemdenwiwkinlik hamsindan var en esasi bu ay oglan deyildi deye hec qorunmadim ona gore duwudumki belkede tezdir deye teat gostermedi inwallah hamile olaram inwallah 2 baciya qaqaw geler
Eliyeva1 Gny18 ve bjnuda deyim biraz gulumseyin menim gozlerim goydur amma qizlarimin 2ininde gozu qaradir. indi isvec vetendaslari demek.olarki 97 98 % sari sac ve gozleri goydur deyirem inwallah oglum olar burda ve menim kimi sariwin gozleri goy olar
Gny18 Eliyeva1 amin inşallah mamasına oxşayar. Menimde bacımın 2 oğlu var biri Azerbaycanda doğulub qap qaradı atası terefe çekib 😀 o biri oğlu rasiyada doğulub sap sarı gözleri göy bacım hemişe deyir ilk yeriyimi rusdan aldım yedim ona göre ruslara oxşuyur uşağ 😂
N1er22min55 Mouradi narahat olma mende olub bu seyler basa dusurem eseblesirsen qiciglanirsan inan kececey
Alisa015 N1er22min55 salam qızlar 35 heftelik hamileyem ama uşaq helede ters durub başına gelen var bundan sonra çöne biler ? 😔