Oylumbaska Yarın doğum yapacak olan anneler durumunuz nedir heyecan var mı?? Benim doğum Cuma’ya Allah izin verirse daha heyecan yok. Yeme içmeyi ne yapıyorsunuz bir gün öncesinden??? Rabbim hepinize güç kuvvet versin . 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿
star3star Oylumbaska nasipse benim doğumum yarın🙈ama bende heyecan yok hastaneye gidince nasıl olurum bilmiyorum☺️sabah 10 gibi ameliyatım nasipse.anestezici gece 12 deb sona bişey yiyip içme ded ama doktorumda 2 den sonra bişey yiyip içme dedi açıkcası yemek değilde bol su içiyorum malum hava sıcak sonrasında su aramıyım diye
Oylumbaska ipekveatlas amin canım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 😊😊😊 daha heyecan gelmedi ama son gün herhalde heyecandan duramam 😂😂😂😂
Esnis Benimde doğum yarına Allah nasip ederse spinal olmak istiyorum ama korkuyorum ya bebeklerde beklenmeyen bir durum olursa bende panik yaparsam diye
star3star Esnis bende nasipse spinal olucam bebekler için daha sağlıklı.genel anestezide biz bile 2 saniyede uyuyoruz anında kana karışıyo cnkü.bir bebeği alırlarken dğer bebek cok narkoza maruz kalıcak birde anne 2-3 saat sonra anca emzirebiliyor
star3star Esnis hayırlı doğumlar diliyorum hepimiz için.Rabbim bugün bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah🤲🏻
Oylumbaska Kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Valla zaman geçtikçe çok geriliyorum. İnşallah durumlarınız bebişleriniz süperdir. 🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️♥️♥️ Esnis star3star
star3star Oylumbaska merhaba.benim doğumum pazartesi gerçekleşti çok şükğr🤲🏻çok güzel bir spinal anestezi operasyonu geçirdim.doğuma güle oynaya gittim ameliyatta doktorumla sohbet muhabbet çok gğzel geçti.ama oğlumda solunum sıkıntısı oldu 1 hafta küvezde kalıcakmış😢kızım çok iyi maşallah 2 saat gözetim sonunda yanıma geldi.doktor oğlumun iyiye gittiğini söylüyor ama ogünüm bebeğimden dolayı çok ğzüntülü ve stresli geçti.
Oylumbaska star3star canım benim çok mutlu oldum bin şükür sağ Salim geçmiş sağlıcakla da kucağına alıcaksın oğlunu inşallah. Hadi gözün Aydın olsun. Hiç moralini bozma ikiz gebelikte küvez olası bir durum. Bir hafta kısa bir süreç. Bundan sonra ki sürecin mus mutlu harika geçsin ☘️☘️☘️🌸🌸🌸🧿🧿🧿🥰🥰🥰
nese_gocuk star3star canım hayırlı olsun görüyordum senin sorularını bende senden on gün önce doğum yaptım belden uyuşma mi oldu