Amineberra Birminikcivciv sancılar çok yüksek çıkıyordu çok ağrı çektim 2 hafta sonra falan da bebek strese girdi zor bir süreç olduu şuan yine başladı sancılar bakalim nolcak
Amineberra Hulyaaa1 Amin aminn İnşaAllah bende aşağı doğru sanki dikenler batıyor iki gündür hiç doymuyorum
Amineberra Bhr_27 ayyy insaAllah yaa bende artık çok yoruldum bir sürü sıkıntı atlattım ve devam ediyorum atlatmaya 😭
Esra255 Amineberra Ben de 35+2 çok şükür iyiyim ben. Arada kasıklarım da sancılarım oluyor o zaman biraz hareketsiz kalıyorum ama onun dışında çok şükür iyiyim. Evi temizliyorum günlük işleri falan rahat yapıyorum şuan da
Ceylanguller Amineberra 34+2 benimde karın kaşıntısı var bebegim bazen cok değişik hareketler yapıyor karnım kasılıyor onun dısında acıkıyoruz şuan bile açlıktan uyandım resmen😒
Amineberra Ceylanguller benimde çok değişik hareketler yapıyor yaa iki gündür aşırı da açlık basıyor bu ara
Amineberra enakcs ayy varya şok oldum strese girdiğini duyunca bende bilmiyorum doktorlar söyledi nst öyle göstermiş
Kbrakrs 34+3 bende de diş bel ağrısı akşamları da sanki bacaklarımın arasından çıkacakmış gibi his. Sıcak bi yandan ayy Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Amineberra Kbrakrs Amin amin İnşaAllah sanırım herkes aynı durumda bel ağrısı bugün çok vardı dış ağrısı da 2 hafta sürdü 33 ve 34 haftada şuan durdu çok şükür
Esra255 Amineberra Hızlı hareketler değil de yavaş yavaş yapıyorum canım. Dinlene dinlene yapıyorum. Yoksa ki çok fazla yürüyüş yapamıyorum sıcakta. Evde hareket etmiş oluyorum