Ebruka02 Selamlar göğüs pompası alacağım elektrikli, ona daha iyi dedikleri için. Sizden ricam özellikle tecrübe edinmiş anneler hangisini alayım önerilerinize açığım hiçbir fikrim yok 👀
canserko Ebruka02 ben lansioh tekli elektrikli kullandım 6 ay aralıksız. Şimdi 2. Aralıkta geliyor onda da kullanacagım gibi. Gayet memnunum :)
prematureannesi_ Ebruka02 e bebeğin kendi markasını kullanıyor arkadaşım bana da tavsiye etti. Şuan indirimdeymiş masajlı dedi
Ebruka02 miraninannesii teşekkür ederim şimdi baktım baya öneriliyor zaten bebişin biberonunu da bu markadan almıştım😊
nonparisienne minikmucizemmmmmmm lansinoh ile avent pompa arasında çok fiyat farkı var biri 800₺ diğeri nerdeyse 2000₺ ben de lansinoh alacağım kullanan herkes çok memnun çünkü
NM_mom Ben de philips avent aldım araştırarak baya öneriliyor, memnun kalanı çok henüz kullanmadım ben kasım da inşallah😅
minikmucizemmmmmmm nonparisienne ben almadım canım ihtiyaç halinde alabilecegim biri var ondan duymuştum ben kendime mochi manuel aldım 🤗
Gulkubra Ebruka02 dolap uygulamasında az kullanılmış bir çok ürün var bence bakın zaten çok uzun süreli kullanılmıyor diyorlar
nonparisienne Ebruka02 param olsun olmasın ben de vermem şahsen, tekli elektrikli olan yeterliyken, süt sağma makinem en top marka olmayıversin 😬
Ebruka02 nonparisienne ahaha aynen öyle ben zaten belli bir süre sonra işe başlayacağım için alıyorum çok önemli aslında ama beşiğine arabasına bile o kadar para vermedim şahsen gerekli bulmuyorum umarım yanılmam🙏
Doga_deniz Ebruka02 Üç buçuk yaşında kızım var o zaman bu kadar pahalı değildi ama lazım olursa alırım diye hamileyken almaya gerek duymamıştım. Doğumdan sonra sütüm geldi hiç ihtiyaç duymadım almadım da. Şimdi yine hamileyim yine almadım şart değil yani bence gerek olursa alırım diye düşünüyorum. Bi de popüler markalar çok pahalı gelirse eczanelerde çok güzel medikal markalar oluyo İlla alacak olan varsa bi sorun derim
baby3_ Ebruka02 canım ikizlerime Lansinoh biberon ve çift pompalı elektrikli süt sağma makinesi kullandım çok da memnun kaldım
ldyarse Ebruka02 Merhabalar e bebekte çalışmıştım tecrübeliyim bu konuda avent almanıza hiç gerek yok lansinoh öneririm elektrikli alırsanız mutlaka tekli göğüs pompalrını tercih edin ikili göğüs pompaları aynı anda süt sağamıyor boşa para vermeyin lansinoh manuelinide öneririm mandalı yumuşak sizi zorlamaz hemde diğer göğüs pompalarına göre biberon olarakta kullanılabiliyor haznesi bende 26 haftalık hamileyim manueli almayı düşünüyorum
mommysbrids Ebruka02 ben wee baby manuel aldim 22 ay emzirme serüvenim oldu hic pisman olmadim memeden keserken bile gogusta kalan sutu biraz bosaltmak lazim diye pombayi geri cikarttim dolaptan gayet is gordu yenidogan zamanindan itibaren Hatta gebe okulunda bebeginiz allah gostermesin kuvoz yogun bakin vs sureci yasamadiysa elektrikli almaya gerek yok demisti calisan anneyseniz evet 6. Aydan sonra ise baslayacaginiz zaman belki ihtiyaç olabilir demisti Cidden oyle aman amanda gerek duyulaj her dk el altinda olmasi gereken bi durum olmadi bizde