aogoya İyi akşamlaaaar 🌸🌸🌸 İki ürün arasında aşırı kararsızım siz ne aldınız acaba merak ettim ? 4 moms ana kucağı mı ? Yoksa babybjörn mü ? Elektrikli uzaktan kumandalı mı bebeğinizin sallanması tercihiniz yoksa kendisi hareket ettikçe mi sallansın 🙄😅
sliya30 aogoya canım bende karar veremedim ürünler pahalı gerek duymuyorum o kadar para vermeye belki fisher price sallanan salıncak olabilir
Bir_abla aogoya ben babaybjörn de kullandım 4momsa benzer joşe sansa da ikisnşnde farklı özlelkelri var eğer portatfi yaşınabilir elektrkisz bşrşey şstiyorsanız babybjörn daha mantıklı ama otomatik olsun ben sallanayla uğraşmayım diuorsanızn 4 moms
Mello29 aogoya ben söyle düsünüyorum ilk elektrikli olandan 2. ell alcam 4. 5. Ayında onu satıp babybjörnün 2. elini alıcam sanki ilk basta elektrikli olan biraz büyüyünce digeri daha iyi gibi geliyor bana
aogoya sliya30 maalesef fiyatları yüksek dediğin gibi 2. El temiz bişeyler bulunuyor ama fisherprice da gayet başarılı aslında hepsi aynı şeye hizmet ediyor 😂
Kbrakrs Ana kucağı olmazsa olmaz mı ben de bunu merak ediyorum , alıp almamak da kararsızım babyjörn zaten alamam da
aogoya Kbrakrs ya tabi karar sizin ama çevremdeki herkes kullanıyor ve aşırı memnunlar açıkçası o yüzden 2. El de olsa temiz bir tane edinin çok kolaylık sağlıyor gerçekten
aogoya findiklibadem evet kesinlikle biraz daha büyüdükten sonra kendileri hareket etmeye başladığında aslında çok iyi
aogoya Mello29 ahhh sonunda aynı kafadan birini buldum ya ne kadar masraflısın diyorlar ya hayır başta cidden dediğin gibi elektrikli sonrasında diğeri 💃🏻💃🏻🌸🌸 Yaşasınnnnn 😂
NM_mom Babybjörn, gördüğüm kadarıyla bebeklerin bi süre sonra kendilerini sallamasıyla motor gelişimlerine katkı sağlıyormuş🐰🧡🧡