Alparslaninannesii Kizlar tiramisu aldık ama hic bakmak aklıma gelmedi daha yemedim ama kabından çıkarıp kabını attim içinde çiğ yumurta var mıdır sizce hamilelikte yenir mi tiramisu?
isimyazmakzorunlumu Alparslaninannesii kabını attıysanız aynısını bulup içindekilere bakın. İnternette arayın. Genelde pastörize yumurta kullanılıyor ama emin değilseniz yemeyin.
Melos90 Alparslaninannesii valla bu kadar yediklerime hoc dikkat etmedim canim çektiyse biraz olsun yedim yani o kadarcik yemeden ne olacak 😬🤷
Alparslaninannesii sym25_ içinde çiğ yumurta var mıdır onu soruyorum normalde cig yumurta konur mu ona
eylulicten Alparslaninannesii labne peyniri var canim tramisu da 1 yumurta var ama o da zaten malzemelerle pisiriliyor
sym25_ Alparslaninannesii Çiğ yumurta konmaz yani evde yaptıklarımı yedim bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı. Burada çiğ yumurtadan daha zararlı olacak bir şey varsa o da paketlenmiş gıdaların içerdiği kimyasallar.
NazMH Alparslaninannesii etiketinde icindekiler kisminda var mi yok mu yazmasi lazim, bi okuyun yemeden once. Orijinal tarifi cig yumurta ile oluyo, dikkat edin varsa asla yemeyin
eylulicten Alparslaninannesii yok canim normal peynir labne peyniri yiyebilirsin rahatlikla. Zaten tum malzemeleri krema olarak pişiriliyor yumurta olsa da yani pisiyor
Alparslaninannesii NazMH maalesef attim onu çöpü de dışarı bıraktım ama bence vardır diye düşünüyorum yemiim o zmn
KeremikoBayky Paketli gıda sonuçta. Evde kendi yaptığın bir ürün değil. Raf ömrü amaçlı koruyucu içeriyor. 🤔
Alparslaninannesii KeremikoBayky bir kereden birsey olmaz diye düşünüyorum ama orijinali yumurtaliymis en iyisi yemicem