Kızlar acil yardim… Saçım tam tamına 6-7 senedir sürekli kızıl tonlarına boyanıyor. Hiç açıcı vs sürmedim, direk aldım tüp boya boyadım…
Saçımı artık bu renge döndürmeye karar verdiiim… Lakiiin şöyle bir derdim var , hangi kuaförden fiyat alsam 1.000 tl ve üzeri diyor. Oda kesin 1.000 değil başlangıç bu. Akıtma , açma , boyama diyor. Ve saçımı görmek istiyorlar. Hiç kuaförde boyatmadımda fiyatlarıda tam bilmiyorum. 1.000 olsa kocam çıkardı gözden ama birde en ucuz olan (benim bulduğum) bugün açarız haftaya boyarız diyip beni bir hafta civciv gibi dolaştırarak psikolojimi bozacak. Bu yüzden daha karanel kahve tonu gösterdim ona bile olmaz haftaya dedi. Ben civciv gibi dolaşmakta istemiyorum…

Şuanda saçım en son Mart ayında boyandı sonra boyanmadı kaş hizamda diplerim hatta biraz daha aşşağıda. Biri bana sultanbeyli çevresi daha ucuz beni civciv gibi dolaştırmayacak bir kuaför önersin yada biri evde kızıl saçı nasıl akıtırım taktik versin. Saçım sağlıklı sadece bebemi emzirirken çektiğim için dağınık. Normalde fön makinesiyle bile kurutmam sadece boya görüyor ben aşerdikçe. Taktik verin yoksa yarın gidip fiyatla birlikte civciv olucam 1 hafta boyunca cidden delircem… Sürekli boyatıcam diyip sonra boyatmicam diye ağladığım için kocam bunaldı. 2.molasında eve gelmedi kaçtı… Şimdi 00.00da gelecek ağlamak için onu bekliyorum ama bana yardım ederseniz ağlamak yerine cocamı kolundan tutup kuaföre götürürüm ve o bebişe bakarken ben yenilenir aydınlanır yeniden kendime aşık olabilirim…