Eslem111 Son 1saattir karnında sertleşme oluyor ağrılarım oluyor sonra yumusuyo sancimi acaba bu 38 haftaligim
Pineapplee Eslem111 yalanci sancı da olabilir 🤔 düzenli araliklarla artarak devam ediyorsa doğum sancısıdır
Suleakblt Eslem111 dk tut kaç dk da bir geliyo düzenliyse sancılar geliyodur ilk 10 dk da bir falan geliyo sonra yavaş yavaş düşüyo hakkında hayırlısı inşallah canım 🥰
Rapunzelinanasi Eslem111 uygulamada kasılma sayar var oradan aralığını takip edin eğer düzenliyse sancıdır
Melismelo Düzenli aralıklarla sertleşip duruyorsa sancın olabilir canım haftanda gelmiş zaten ben 33e girdim aşırı sık oluyor bazen düzenli bazen düzensiz rahim ağzı kısalığım cıktı sancı acılma yapar, kısalık yapar 🤷♀️
Usnac1995 Melismelo aynı durum bende de var karnım sertleşip geçiyor. Serum aldım hala biraz var ama azaldı çok korkuyorum 35. Haftadayım. Doktor hafif sancıların var ama doğum görünmüyor dedi. Açıklığa baktılar ama yoktu. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi
Nus_12 Suleakblt benimde olmuştu gecen hafta ama yürüyünce geçti bı yarım saat kasılmalar oldu falan sonra geçti