Fk2 Ozgealyaayz son adet tarihinin ilk gününden başlıyor 28 günde bir adet görüyorsan 4 hafta 1 günlük
Svda06 Ozgealyaayz benim betam ilk 148 cikmisti ultrasonda gordukten sonra hesapladim 148 ciktiginda 3 haftalikmis yani seninkide hemen hemen. İki uc haftalik olabilir ama daha fazla degildir
Bebegim0101 Ozgealyaayz beta degeri kac haftalk oldugunuzu belirlemezki,en son adet tarihinizden itibaren hesaplayin.Beta hcg herkeste farkli cikar
Pineapplee Ozgealyaayz benimki de 61 çıkmıştı 3 haftalıktı onda ☺️ Hatta tam olarak 3 hafta 5 günlükmüş
Ozgealyaayz Fk2 ama ben bir kere düşük yapmıştım geçen sene regl günümde öğrenmiştim onu da kanda 4000 çıktı 4 haftalık gebelik o yüzden şaşırdım kafam karıştı çok düşük çıktı kanda
Melismelo Adet gününe göre hesaplanıyor canım, her hamilelik farklıdır hepsinde aynı olucak diye birşey yok bende adetimin 3. Günü 43di ve gec döllenme olmuş ultrasona göre hesaplıyoruz artık
Anneheycani Ozgealyaayz geç döllenme olabilir son ilişkiniz kaç gün önceydi hatırlıyomusunuz yani bugünden kaç gün önce en son nr zaman ilişkiniz oldu
TeoMom Ozgealyaayz Ben de battan 1 gün önce 54 ile öğrendim hatta geç döllenme diye düşündüm ama son adet tarihimle uyumlu gidiyoruz 24 hafta bitmek üzere