Evet bende sonunda burada pozitif doğum hikayemi paylaşmaya geldim ☺️🧡 Nasıl başlasam bilemiyorum doğumdan önceki son 3-4 gün aslında sinyal vermişler kızlarım ama ben anlamamışım😅 Sabahları çok az kasıklarımda ağrı oluyordu ama ben onu gaz sancısı sanıyordum sürekli tuvalete gidiyordum ordada rahatlıyordum açıkçası oyüzden hiç doğum belirtisi gibi gelmedi ve son iki gün çok fazla büyük tuvaletime çıkmaya başlamamıştım o biraz beni meraklandırsada yine doğum düşünmedim ve son olarak kuyruk kemiğimde ciddi ağrı vardı ama son zamanlar uzun süre oturuyordum başka türlü rahat edemediğim için ve son olarak salı suyum geldi ama pazar günü de nişanım gelmişti ama çok az ve nasıl bişi olduğunu bilmediğim için ağrımda yoktu oyüzden oda nişanım mı değil mi soru işareti olarak kaldı. Gelelim salı gününe gündüz yukarıdaki belirtilerim vardı ama ağrım falan hiç birşeyim yoktu bana göre eşimle akşam annemlerden geldik tam uykumuz geldi yattık kitap okurken birden sanki idrarımı yapıyorum sandım hemen ayağa kalktım ve birden suyum boşaldı Ama benim kanlı geldi benide korkutan o oldu hemen doktorumu aradım hastaneye geçtik o hastane yolu o kadar uzun geldi ki 15 dk mesafe ve o arada sürekli suyum gelmeye devam etti hastanede nts ye bağladılar açıklık kontrolümü yaptılar açıklığım yoktu ama sancım baya 100 leri vuruyordu hissetmeme baya şaşırdılar hatta bebeklerden biri makat olmasaydı çok iyi normal doğururdun dediler hatta gece antibiyotik ve ciğer geliştirici yapıldı sabaha kadar sabredersem iki dozu yapıp öyle sezeryanla alalım dediler gündüz saat 13 te sezeryana girdim ve epiduralli spinal oldum aşırı korktuğum halde doktorumun da sakinleştirmesi sayesinde spinal oldum çok çok az acıyor damar yolu açtırma gibi. Sonrası zaten belden aşağısını hissetmiyorsun sonra bebeklerim geldi o ilk ağlama sesini duyduğumdaki o his o kadar güzel ki o an onları ne kadar çok sevdiğimi acımı korkumu herşeyi unuttum . Sonra ameliyat bitti odama çıktım bebeklerim geldi biri yoğun bakıma gitmişti oksijenlenmesi ve hareketleri az olduğu içinmiş ama oda 1 saat sonra geldi hemen Allah’a şükür 🙏. Bende 4-5 saat sonra ayağa kalktım tabi biraz ağrılı oluyor ama o kadar bebeklerim için zaten gayret ediyorsun gerçekten. Ertesi günde taburcu oldum hep herşeyi kendim yapmaya çalıştım çabuk iyileşmek için bugün 5. Günümüz gayet hissediyorum bebeklerimizle birbirimize alışmaya çalışıyoruz 🙏😇 Sorunuz olursa cevaplamaya hazırım biraz uzun oldu ama her anı gerçekten çok muhteşem Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏😇🧡