Nursemother Sürekli olarak sarı renkte bı akıntım oluyor ve hep iç camasirim ıslanıyor günlük pedsiz duramıyorum nerdeyse hiç … bazende sadece vajinada ağrı hissediyorum .Normal mii ( idrar yaparken vs bı sıkıntı yok) sizce neden ne yapmam lazım
Bebisinizz Nursemother bol bol su iç canım benimde hamileliğimin başından beri yeşil akıntım oluyordu doktor vajinal fitil verdi geçti şükür ama ıslaklık bende de oluyor yarın doktora gidicem inşallah bebişlerimizi sağlıklıdır hayırla kucağımıza alalım inşallah 🐣🫶🏼
berceste5155 Nursemother idrar yolu enfeksiyonun var galiba ihmalmetme bir aike hekimliğine veya kadın doğum doktoruna git kültür tahlili ver hemen panik yapma ama erken doğuma ve düşüğe sebep olabiliyor bir de günlük pedler enfeksiyonu tetikliyormuş iç çamaşırın kirlensin sık sık değiştir 36 haftalık olduk enfeskiyondan bende çok çektim bana doktorum sakın ped tarzı şeyler kullanma demişti
Sedaduru Nursemother canım bende de sarımsı akıntı var ama ped kullanacak düzeyde değil.Daha dün gece idrar verdim bir şey çıkmadı senin de bir sıkıntın yok gibi geldi bana ama yine de idrar vermekte fayda var