Ceydackrr Merhaba hanımlar Gebeliğinde normal doğum için bir sıkıntı yokken kendi isteği ile sezeryan doğum yapan veya yapacak olan varmı? Bu konudaki tavsiyeniz nedir
Burcu-2634 Ceydackrr bende nprmal doğım korkusuna kendim sezeryan istedim 13 eylül de olucam inşallah
Suleakblt Ceydackrr sezeryan olmanı tavsiye etmem sağlık açısındanda en güzeli normal 1 hafta oldu doğum yapalı normal yaptım sancılar elbetteki zor ama geçici bebeğin doğar doğmaz kuş gibi oluyosun yürüyerek çıkıyosun şuanda hamilelikten önceki gibiyim çok rahat hiç bi zaman sezeryan istemedim iyiki olmadım kendini kestirme boş yere eğer sağlık sorunu olmadığı sürece tabi
Suleyya Ben 2 hafta sonra sezeryan olucam kendim istedim normal doğuma cesaretim yok kendimi strese sokmak istemiyorum boşuna :)
Ceydackrr Suleakblt Bi sağlık sorunu yok şükür ama korkuyorum biraz bide normal doğumun stresi heyecanı korkutuyor beni
Busakdagg Bende kendi istediğim ile sezaryan olacam,16 Eylül de İnşAllahhhh.Spinal olacam yine de korkularım var ama normal yapacak kadar da cesaretim hiç yok 😅
Suleakblt Ceydackrr bende korkuyodum suyum gelince çok stres ettim mesela 6 saat falan hastanede sancımın gelmesini bekledim sancılsr gelince evet zor ama Allah yardım ediyo doğum a gidince en kolay orası açıklığın tamamlanana kadar sancılar zor sadece doğumda ıkınmak daha kolay hemen bebek geliyo zaten ama sağlık açısından en iyisi normal
Si-bel Ceydackrr sezeryanda benim çok korktuğum bir korku halen öyle bilmiyorum da ruh haliyle alakalı galiba.
Qnl Ceydackrr ben varım cnm doktora ilk gittiğim de normal doğum için ısrar edeceksen size gelmeyeyim ben sezeryan ile doğum istiyorum demiştim. 🙈
Ceydackrr Burcu-2634 evet öyle Bi durumda riske atmaya hiç gerek yok ben korkuyorum kendime güvenemiyorum 😊
dunyamm11 Ceydackrr Ben de normalden korktuğum için sezeryan istiyorum. Inşallah doğru karar vermişimdir, pişman olmam. Hemen toplanirim🙏