Tugcebanu Bayancorek allah sağlıkla kavuştursun , çok heyecanlandım senin yerindeyim sanki su an 🌸 su gibi gelsin insallah canim 🙏🏻
Ormanmeyvelii Bayancorek Canıımmm🥹🥹🥹 Rabbim yardımcın olsun. Sağ Salim hastaneden çıkmayı nasip etsin. Sen doğurduktan sonra sıra bize geliyor. Bize bol bol dua et. Ha birde bebişi bol bol kokla yerimize. Doğum hikayeni merakla bekliyorum 🥲🥹😍
Ahsenmom Bayancorek Hayırlısıyla sağlıkla gir çık inşallah bebeğinle❣️ doğum hikayeni merakla bekliyorum
Bayancorek Tugcebanu @Ormanmeyvelii @Zuzuu86 @Ahsenmom @kahvesever__ @findiklibadem @Fenogretmeni @Nskyhn @Aycha Hepinize teşekkür ederim. 💙 Doğum anı sürecim pek pozitif geçmese de şükür oğluşumda bende iyiyiz. O dünyaya ben ise ona alışmaya çalışıyorum ; çok güzel ve bir o kadar da yorucu bir süreç. Ama şükürler olsun ki sağlıcakla kavuştum. Dilerim sizin için her süreç yolunda ve iyi gider ; hepiniz hayırlısı ile kulaklarınıza alın inşallah. 🌸😊🙏🏼
findiklibadem Bayancorek ya postlarını cevaplarını görürdüm hep şimdi yatış vakti geldi çattı demek 🥰 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️😊🥰
Nskyhn Bayancorek ayy hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al Allah analı babalı büyütsun 🙋🏻♀️
Aycha Bayancorek Merhaba, Nasılsınız? Doğumunuz nasıl geçti, umarım bebeğiniz ve siz çok iyisinizdir. Oğlunuzu, güle güle, kolaylıkla, sağlıkla büyütün inşallah.
kahvesever__ Bayancorek çok sevindim bebeğine kavuştun için canım sağlıkla güzel günlerde büyüt yavrunu inşallah 🙏
Aycha Bayancorek Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Doğumunuz biraz zor geçmiş, üzüldüm ancak önemlisi ikinizinde sağlıklı olması, çok şükür. Oğlunuzu kolaylıkla, sağlıkla, güle güle büyütün, huyu - bahtı güzel olsun inşallah.
Bayancorek Aycha Amin cümlemizin ebatlarının bahtı huyu güzel olsun , hepsi hayırlı evlat olur inşallah 💜😊